Madklubber i WeShelter

På flere af vores herberger har vi madklubber drevet af frivillige. Formålet med madklubberne er at skabe et inkluderende fællesskab, hvor beboerne og de frivillige mødes ‘i øjenhøjde’, og sammen laver god, ernæringsrig mad til billige penge.

Vi søger løbende ansvarsfulde, psykisk robuste og madglade frivillige, over 25 år, der er gode til at sætte grænser og vigtigst af alt – har lysten til at gøre en indsats for en gruppe mennesker,  som befinder sig i en svær situation præget af hjemløshed, misbrug og i nogle tilfælde psykiske lidelser.

Nedenfor kan du se en film fra Madklubben på Kollegiet Gl. Køge Landevej og lære mere om, hvad det frivillige arbejde i Madklubben indebærer.

Frivilligjobbet  

Som frivillig vil du blive en del af en frivilliggruppe som er selvkørende, både i forhold til indkøb, madlavning og vagtplanlægning. Det er dog vigtigt, at beboerne hele tiden tænkes med, og inddrages aktivt i planlægning og afholdelse af madklubben, da vi i WeShelter arbejder blandt og ikke for hjemløse og socialt udsatte mennesker.

Madklubberne finder sted en gang ugentligt. I øjeblikket er der madklubber på  RG60, Café Klare, Pegasus og NABO-center. Læs mere om institutionerne under Om WeShelter. Som frivillig forventes det, at du deltager hver 2. uge på en vagt á ca. 3 timer. Lige nu søger vi frivillige til madklubben på NABO-Center på Amager.

Du vil få kendskab til en spændende målgruppe, gøre en forskel for en udsat gruppe mennesker, samt få tilbud om kurser, fyraftensmøder og  løbende opkvalificering.

Læs en reportage fra Madklubben på Kollegiet og få en bedre fornemmelse for hverdagen i en madklub. (Trykt i Hus Forbi, oktober 2013)

Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning! Skriv lidt om dig selv, din baggrund, dine erfaringer med målgruppen og ikke mindst din motivation for at ville være med i madklubben.

Har du spørgsmål er du også meget velkommen til at kontakte

Projektleder Lise Larsen
mail: frivillig@weshelter.dk
tlf.:   36 16 11 13

Vi glæder os til at høre fra dig!

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked