nabo4

Beboercaféen er et sted med hjerterum, hvor frivillige i samarbejde med sociale viceværter inviterer områdets udsatte borgere til mad, hygge og fællesskab. Sammen med en fast gruppe frivillige sørger du for at handle ind, tilberede og servere dejlig varm mad til områdets beboere, som kommer i caféen. Beboercaféen er et tilbud for udsatte og ensomme beboere i området. Brugerne er en blandet gruppe af, psykisk sårbare og udsatte, fortrinsvis ældre beboere med få eller ingen nære relationer eller sociale fællesskaber, at være en del af. Som frivillig i beboercaféen gør du en konkret forskel ved at tilbyde brugerne et varmt måltid mad og et trygt og rummeligt fællesskab at være en del af.

Caféen har åbent hver torsdag kl. 12-14. Beboercaféen holder til i Ansgarkirkens lokaler på hjørnet af Bogfinkevej og Rørsangervej i København NV.

Cafeen drives af Beboerprojekt Puls imens de frivillige koordineres af WeShelters Frivilligindsats. Beboerprojekt Puls er et boligsocialt projekt i Københavns Nordvestkvarter. Det er et samarbejdsprojekt mellem boligorganisationerne AAB, 3B og SAB/KAB samt Københavns Kommune. Læs mere om Beboerprojekt Puls på beboerprojektpuls.dk

Hvis du har spørgsmål om beboercaféen, så kontakt projektleder Rikke Prip Estrup på
rpe@weshelter.dk og tlf.: 31 38 28 24

Læs mere om at være frivillig i beboercaféen her.