dfds_2

DFDS Danmark har sørget for, at vi lige nu kan give et MiniCruise til Oslo som tak, når du støtter os med 200 kroner!

Pengene går ubeskåret til vores sociale arbejde, så tag venner og familie under armen (rejsen gælder for hele fire personer) og hop ombord på Oslobåden for en god sag .

Vinteren er hård, hvis man ikke har et sted at bo. Lige nu giver WeShelter en rejse som tak, når du støtter vores arbejde blandt hjemløse og udsatte. Det kan vi gøre, fordi DFDS har doneret 2000 gavekort til os, som vi nu kan give alle jer, der støtter vores arbejde.

Det er lige til!
En donation til WeShelter på 200 kr. udløser et MiniCruise-gavebevis. I kan donere præcis det beløb, I ønsker. Vi kvitterer med tilsvarende antal gavekort.

Bestil

Det får I for jeres donation
På et DFDS-MiniCruise til Oslo får I to overnatninger om bord på skibet for op til fire personer. I tager afsted fra København om eftermiddagen  og ankommer til Oslo næste formiddag. Efter en hyggelig dag i Oslo, sejler I tilbage til København og ankommer næste formiddag. Ferien kan afholdes i 2017.