Til medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer, frivillige og samarbejdspartnere

Formand Hanne Thomsen sætter nu punktum for 30 års virke i WeShelter

Den 1. maj 2017 startede Hanne Thomsen som leder af Blå Kors, Rold Skov. Det er derfor blevet tid til at tage afsked med Hanne, der startede som leder af Missionen blandt Hjemløse i april 1987. Det har været tre indholdsrige årtier, og Hanne har gennem alle årene været en stor drivkraft i udviklingen af organisationen og arbejdet blandt socialt udsatte. Senest som formand for WeShelters Hovedbestyrelse, hvor hun har været en central aktør i samspillet med Københavns Kommune og den store renovering af Kollegiet.

Vi inviterer til reception:

 Den 25. august 2017 kl 13.30 til 15.00
Kollegiet, Gl. Køge Landevej 137, 2500 Valby.

Det vil glæde os, hvis du/I vil komme forbi og være med til at sende Hanne godt videre i kampen for socialt udsatte – nu i Blå Kors. Skulle du/I have lyst til at give Hanne en gave på dagen, vil hun sætte pris på en donation eller gave til WeShelter, der efterfølgende kan komme beboere og brugere til gode.

 Med venlig hilsen
Hovedbestyrelsen for WeShelter
Formand, Mads Engholm

 

MobilePay på tlf 24 90 57 73 – Bankoverførsel: Reg.nr. 9570 kontonr. 9001859. Mærk venligst betaling med ”HANNE”