Kollegiet Gl. Køge Landevej er herberg for hjemløse mænd

Boformer

På Kollegiet er der to forskellige boformer. Der er et bofællesskab med 110 pladser for beboere, der har et længerevarende behov for at bo i en bofælleskabslignende form, og et herberg med 38 pladser, hvor hjemløse kan bo midlertidigt og kortvarigt, mens de får hjælp til at komme videre.
Desuden er der café og aktivitetsafdeling, der giver tilbud til nuværende og tidligere beboere, om at mødes med andre til aktiviteter eller for at spise.

Aktiviteter

Alle beboere tilbydes forskellige aktiviteter og arrangementer foruden hjælp til personlige eller sociale problemer. Derfor har Kollegiet mange fællesrum: bibliotek, edb-værksted, TV- og opholdsstuer, billard-, bordtennis- og motionsrum. Beboerne har også tilbud om medlemskab af haveforening, skak- og billardklub, kulturforening og cykelklub, og der arrangeres udflugter og sommerferieture.

Mål

Kollegiet søger gennem stabile rammer at give beboerne mulighed for og overskud til at genskabe en rolig tilværelse gerne med arbejde eller anden aktivering. Beboerne forventes at kunne bo i et fællesskab med de forpligtelser, det medfører.

Kollegiet Gl. Køge Landevej er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Københavns Kommune.

Kontakt og læs mere

Du kan læse mere om Kollegiet på deres hjemmeside.

Eller kontakte dem pr. tlf.: 3630 4321

Frivilligtilbud på Kollegiet

På Kollegiet Gl. Køgelandevej tilbydes som del af WeShelters Frivilligindsats  Netværksvenner og Økonomirådgivning. Der er desuden Madklub og Massage – begge projekter holder dog pause i øjeblikket pga. ombygning.

Er du interesseret i at blive frivillig på Kollegiet, så læs om vores forskellige frivilligjobs under ‘Bliv frivillig’.