Kampagnen er udløbet 

Støt hjemløse og udsatte, så giver vi en hyggelig rejseoplevelse.

Minicruise for fire personer

På et DFDS-MiniCruise til Oslo får I to overnatninger om bord på skibet med tid til hyggeligt samvær i Maritime omgivelser, og en dag til at gå på opdagelse i Oslo. Tilbuddet gælder for op til fire personer, og I kan rejse i de fleste uger i 2017. 

DFDS holder julefrokost og donerer rejser
Hvert år holder DFDS en kæmpe julefrokost på Oslobåden for hjemløse i samarbejde med WeShelter. Det gør de kvit og frit, og det er en dag fyldt med glæde, hygge og fællesskab. Som optakt til julefrokosten har DFDS valgt at donere 2000 MiniCruises, som du får, når du støtter WeShelter med 200 kroner. MiniCruiset kan bruges de fleste uger hele 2017. Din donation går ubeskåret til vores arbejde. Vi driver blandt andet herberger og væresteder, hvor udsatte og hjemløse kan få en seng for natten og støtte til et bedre liv.


Om WeShelter 
WeShelter er et fællesskab af sociale tilbud, der har arbejdet blandt hjemløse og udsatte i København siden 1893. Vores fællesskab består af herbergene Mændenes Hjem på Vesterbro, Kollegiet Gl. Køge Landevej i Valby og herberget for unge RG60 på Nørrebro. Derudover driver vi værestederne Amadeus, Pegasus, Projekt Offside, Værestedet i Sydvest og NABO-center Amager. Vores fællessekretariat i Valby arbejder for at sætte vilkårene for hjemløse og socialt udsatte på den offentlige dagsorden og udgiver Magasinet Hjemløs, der udkommer fire gange om året. Vores frivillighedsindsats arbejder for at involvere civilsamfundet i hjælp og støtte til udsatte grupper.