Netværksven

Netværksven

Et gensidigt venskab er uvurderligt, og mange hjemløse og udsatte savner en ven. Vi hjælper med det helt rigtige match.

Vi har brug for lige netop den ven, du er!

WeShelter arbejder for at støtte tidligere hjemløse og ensomme udsatte i at få nye sociale relationer og netværk.

Som netværksven er du en vigtig del af det arbejde. Vi har stor erfaring med at matche frivillige og personer som ønsker en netværksven. Vi matcher efter interesser og personlighed, og netværksvennen har ansvar for at tage initiativ til  besøg eller aktiviteter en gang om ugen eller hver 14. dag. Det kan være alt fra at drikke kaffe sammen, deltage i kulturelle eller sportaktiviteter eller opsøge og åbne døre til kvarterets muligheder og fællesskaber.

Som netværksven er du med dine besøg med til at styrke et ensomt menneskes udsyn i livet, støtte dem i troen på at de kan blive en del af samfundet igen og evt. hjælpe dem gennem en svær tid. Til gengæld møder du en livsklog og unik person, som selv har ønsket en netværksven.

Du får en tæt kontakt til en frivillig koordinator, som vil støtte dig i din relation, og hvor du altid kan hente sparring på udfordringer. Det er også muligt at få gratis billetter til kulturelle oplevelser og cafébesøg.

Du kan blive netværksven i flere bydele afhængigt af din vens bopæl eller værested. Er du interesseret i et unikt venskab, så kontakt projektleder Camilla Juul Bjørn.

Camilla Juul Bjørn
Projektleder, Ensomhed & Netværk

 

Læs mere om Netværksvenner her