Nyheder

Indbydelse til reception: Anders Sørensen, leder af WeShelters væresteder og opsøgende arbejde, takker af

Den 15. august 2017 starter Anders Sørensen, leder af WeShelters væresteder og opsøgende arbejde, som leder af Reden Århus under KFUK’s Sociale Arbejde. Det betyder også et farvel til WeShelter. Anders stopper 1. august. I gennem sine 10 år i organisationen har Anders både været leder af Værestederne og Opsøgende arbejde under først Missionen blandt Hjemløse og... Læs mere »

Formand Hanne Thomsen sætter nu punktum for 30 års virke i WeShelter

Til medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer, frivillige og samarbejdspartnere Formand Hanne Thomsen sætter nu punktum for 30 års virke i WeShelter Den 1. maj 2017 startede Hanne Thomsen som leder af Blå Kors, Rold Skov. Det er derfor blevet tid til at tage afsked med Hanne, der startede som leder af Missionen blandt Hjemløse i april 1987. Det... Læs mere »

Studentermedhjælp søges // Stillingen er nu besat

OBS: Stillingen er nu besat Vil du gøre en forskel for hjemløse og udsatte i Danmark? Interesserer du dig for frivilligt socialt arbejde og er du en god kommunikator med administrativt tæft? Så er du måske WeShelters nye studentermedhjælper. Vi mangler en studentermedhjælper, der har lyst til at arbejde med forskellige typer af opgaver i... Læs mere »

Markedsføringspraktikant søges

WeShelters frivilligindsats er inde i en rivende udvikling. Vi har udvidet vores frivilligprojekter, der har til formål at dæmme op for ensomhed blandt udsatte og hjemløse, hvor frivillige er med til at åbne fællesskabet op for en udsat målgruppe. Vi søger derfor en praktikant, der vil være med til at udvikle tiltag, som sikrer, at... Læs mere »

Gitte Frydensbjerg er stoppet som sekretariatsleder i WeShelter

Sekretariatsleder i WeShelter, Gitte Frydensbjerg, har fra den 1. maj 2017 valgt at søge nye udfordringer.   Fra sekretariatets side vil vi gerne sige mange tak for den store indsats og det gode samarbejde.  I de syv år Gitte Frydensbjerg har været en del af WeShelter, først som udviklingskonsulent og de seneste 4 år som... Læs mere »

Alle skal vide, at de betyder noget

»Det er ikke meningen, at man skal kunne se, at jeg er på arbejde, men vi skal sørge for at se alle dem, der kommer ind, fordi jeg er usikker på, hvor de ellers bliver set. Det er den service, der ikke står nogen steder, men som man gerne skulle opleve, når man kommer her«.... Læs mere »

Vi søger projektleder til frivillig besøgs- og netværksordning for hjemløse og socialt udsatte

Vil du være med til at udvikle og forankre en frivillig besøgs- og netværksordning? Og brænder du for frivilligt socialt arbejde og udsatte mennesker? Så er denne stilling noget for dig! WeShelter søger en handlekraftig, selvstændig og organisatorisk stærk projektleder med viden om projektudvikling, socialt udsatte og frivillige. Du skal udvikle og forankre et nyt besøgsvens-projekt... Læs mere »

Vi når ud til nogen, der ellers ikke ville få hjælp

Foto: Kristian Brasen  Tid og tålmodighed er kerneingredienserne, når de sociale viceværter i Københavns nordvestkvarter hjælper områdets ensomme og udsatte beboere. WeShelter støtter projektets frivilligindsats. Det er langt fra alle de døre, Pi Palander banker på i løbet af en arbejdsdag, der bliver lukket op. Hun er social vicevært i Beboerprojekt PULS, et boligsocialt projekt, som dækker... Læs mere »

Lad os åbne fællesskabet op

Nørkleri på værestedet NABO, et tilbud til  psykisk sårbare beliggende på Amager Af Gitte Frydensbjerg, Sekretariatsleder Foto: Ann-Kathrine Kværnø »Samfundet er ikke indrettet til, at man kan have det rigtig godt i syv måneder, og så pludselig får det skidt og er væk i to måneder. Og sådan er det ofte for vores målgruppe«. Ordene... Læs mere »

Hjemløse venter for længe på bolig i København

Herberget RG60

»I de år, hvor jeg har været forstander, er muligheden for at få en billig bolig blevet markant forringet. For vores beboere betyder det, at der nu er ganske få lejligheder tilbage i København, som man kan bo i, hvis man modtager kontanthjælp eller lignende«. Sådan lyder det fra Nikolaj Olsen, der er forstander på Herberget... Læs mere »