Nyheder

Gitte Frydensbjerg er stoppet som sekretariatsleder i WeShelter

Sekretariatsleder i WeShelter, Gitte Frydensbjerg, har fra den 1. maj 2017 valgt at søge nye udfordringer.   Fra sekretariatets side vil vi gerne sige mange tak for den store indsats og det gode samarbejde.  I de syv år Gitte Frydensbjerg har været en del af WeShelter, først som udviklingskonsulent og de seneste 4 år som... Læs mere »

Alle skal vide, at de betyder noget

»Det er ikke meningen, at man skal kunne se, at jeg er på arbejde, men vi skal sørge for at se alle dem, der kommer ind, fordi jeg er usikker på, hvor de ellers bliver set. Det er den service, der ikke står nogen steder, men som man gerne skulle opleve, når man kommer her«.... Læs mere »

Vi søger projektleder til frivillig besøgs- og netværksordning for hjemløse og socialt udsatte

Vil du være med til at udvikle og forankre en frivillig besøgs- og netværksordning? Og brænder du for frivilligt socialt arbejde og udsatte mennesker? Så er denne stilling noget for dig! WeShelter søger en handlekraftig, selvstændig og organisatorisk stærk projektleder med viden om projektudvikling, socialt udsatte og frivillige. Du skal udvikle og forankre et nyt besøgsvens-projekt... Læs mere »

Vi når ud til nogen, der ellers ikke ville få hjælp

Foto: Kristian Brasen  Tid og tålmodighed er kerneingredienserne, når de sociale viceværter i Københavns nordvestkvarter hjælper områdets ensomme og udsatte beboere. WeShelter støtter projektets frivilligindsats. Det er langt fra alle de døre, Pi Palander banker på i løbet af en arbejdsdag, der bliver lukket op. Hun er social vicevært i Beboerprojekt PULS, et boligsocialt projekt, som dækker... Læs mere »

Lad os åbne fællesskabet op

Nørkleri på værestedet NABO, et tilbud til  psykisk sårbare beliggende på Amager Af Gitte Frydensbjerg, Sekretariatsleder Foto: Ann-Kathrine Kværnø »Samfundet er ikke indrettet til, at man kan have det rigtig godt i syv måneder, og så pludselig får det skidt og er væk i to måneder. Og sådan er det ofte for vores målgruppe«. Ordene... Læs mere »

Hjemløse venter for længe på bolig i København

Herberget RG60

»I de år, hvor jeg har været forstander, er muligheden for at få en billig bolig blevet markant forringet. For vores beboere betyder det, at der nu er ganske få lejligheder tilbage i København, som man kan bo i, hvis man modtager kontanthjælp eller lignende«. Sådan lyder det fra Nikolaj Olsen, der er forstander på Herberget... Læs mere »

Vores arbejde skal rykke på den lange bane

  Økonomisk overskud til indsatser, der rykker på den lange bane. Det er årets juleønske fra Anders Sørensen, leder af WeShelters Væresteder og Opsøgende arbejde. »I vores branche er vi underlagt et stramt behov for at skaffe midler til både drift og den videre udvikling af vores tilbud og indsatser. Det er desværre ikke altid foreneligt... Læs mere »

DFDS: Vores københavnske beliggenhed forpligter

Man kan ikke drive en virksomhed i dag uden at tage ansvar for det samfund, man er den del af. Sådan lyder det fra Kevin Helsinghof, landechef i rederiet DFDS, WeShelters største erhvervspartner.  Kevin Helsinghof, landechef i DFDS, er ikke i tvivl om, hvorfor DFDS donerer tid og kræfter på at hjælpe hjemløse. »Vi gør... Læs mere »

København mister særtilskud

Aftalen om satspuljen er på plads, og Københavns Kommune mister sine tilskud på knap 58 millioner kroner. Det er dybt beklageligt, at et i forvejen underprioriteret område endnu engang risikerer at blive ramt. Torsdag nat faldt årets satspulje på det sociale område på plads. Desværre betød det et farvel til de permanente tilskud til Københavns... Læs mere »