Gavekort til minicruise til Oslo

Gavekort til minicruise til Oslo

Hvis du støtter WeShelters arbejde med 200 kr. kan du få et gavekort fra DFDS

Støt hjemløse og udsatte, så giver vi årets hyggeligste rejseoplevelse.
Vinteren er hård, hvis man ikke har et sted at bo. Og lige nu er vi så heldige, at vi kan give dig en rejse som tak, når du støtter vores arbejde for at sikre husly og støtte til hjemløse og udsatte.
Det kan vi, fordi DFDS har doneret 2000 gavekort til os – af hjertet tak!

DFDS donerer MiniCruises
Hvert år holder DFDS i samarbejde med WeShelter en kæmpe julefrokost for hjemløse på Oslobåden. Det gør de kvit og frit, og det er en dag fyldt med glæde, hygge og fællesskab. Som optakt til julefrokosten har DFDS valgt også at donere 2000 MiniCruises, som du får, når du støtter WeShelter med 200 kr.
Pengene går ubeskåret til vores arbejde blandt Danmarks mest udsatte – blandt andet til at drive herberger og væresteder, hvor udsatte og hjemløse kan få støtte til et bedre liv.

Hvem, hvad og hvornår?
MiniCruiset kan købes og bruges hele 2018, og op til fire personer kan rejse på ét gavekort.
I får to overnatninger ombord på et af DFDS’ skibe til Oslo. Der er afgang fra København kl. 16.30 og ankomst i Oslo næste formiddag. I tilbringer en hyggelig dag i Oslo, inden I igen sejler tilbage til København, hvor I ankommer næste formiddag kl. 9.45. Der er afrejsedag søndag til onsdag*, og I kan som sagt komme af sted op til fire personer for kun 200 kr. (ét gavekort).
Brug rejsen på dig selv, eller glæd din familie eller venner med en gave, som bliver ved med at give.
Rigtig god rejse! Og tusind tak fordi du støtter!

SÅDAN GØR DU:
1: Ring til sekretariatet og hør om der er flere gavekort. Gavekortene skal afhentes på vores adresse i Valby og betales med det samme.
2: Overfør det beløb, der svarer til det antal gavekort, du gerne vil købe (1=200kr, 2=400kr. osv.) via MobilePay: 24905773 – skriv “DFDS [dit navn]” i emnefeltet (f.eks. DFDS Anders Andersen). Der vil stå “WeShelter takker for donationen” som modtager.
3: Tag et screenshot/billede af den kvittering, du modtager for overførslen, og send den til kontakt@weshelter.dk
4: Hvis du ikke har MobilePay, men stadig gerne vil købe et gavekort, kan du også betale kontant.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 36 16 11 13

Læs det med småt!
*Afrejse: Søndage-onsdage i perioden 1/1-20/12 2018 (dog med undtagelse af perioderne 9/2-17/2, 25/3-2/4, 9/5-12/5 og 20/5, 1/6-31/8, samt datoerne 7,14 og21/9 samt 28/9-7/10 og 12/10-21/10 2018). Mulighed for at rejse i weekenderne mod tillæg fra 149,- pr. person. Ét gavebevis gælder til ét MiniCruise til Oslo for op til fire personer. Mulighed for opgradering af kahytten mod tillæg. I visse perioder kan der være begrænsninger på booking af MiniCruises. Der er 24 timers fortrydelsesret på købet. Gavebeviset kan ikke forlænges, ombyttes til kontanter eller kombineres med tilbud, rabatter og andre rejser samt rejsekategorier. Det er ikke muligt at få Mataspoint ved køb af gavebevis. Tilbuddet udbydes i et samarbejde med WeShelter og DFDS.

Vi har brug for din hjælp

Vi har brug for din hjælp

Støt WeShelter og giv hjemløse og udsatte en ny chance.

Støt nu