DFDS og WeShelter sætter kursen mod bedre liv for hjemløse

DFDS og WeShelter sætter kursen mod bedre liv for hjemløse

For 12 år i træk søsætter DFDS og WeShelter julekampagne til fordel for hjemløse og udsatte.

Den 10. november 2022

Ja. Det er sørme, det er sandt, det er snart jul.

Det betyder:

At DFDS og WeShelter igen er klar til i fællesskab at gøre en forskel for de mest udsatte mennesker i Danmark. Det sker i dag, hvor DFDS og WeShelter søsætter julekampagne for 12 år i træk. Fra i dag og frem til den 20. december får du et MiniCruise til Oslo, når du donerer 200 kr. til WeShelters arbejde for hjemløse og udsatte.

Og DFDS gør endnu mere.

For udover at samle midler ind til WeShelter, så inviterer DFDS også traditionen tro hjemløse og udsatte ombord på Oslofærgen til en overdådig julefrokost.  Og i år er det med ekstra stor glæde, at Oslofærgen åbner dørene den 24. november.

”Sidste år måtte vi aflyse julefrokosten i sidste øjeblik på grund af Corona. Det var vi meget kede af, for vi ved, at der var mange hjemløse og udsatte, som havde glædet sig til julefrokosten. Så efter to års pause glæder vi os ekstra meget til at kunne invitere indenfor til årets hyggeligste julefrokost på Oslofærgen”, fortæller Kasper Wilquin, som er Event & Process Team Leader hos DFDS.

Og for DFDS er det vigtigt at være med til at gøre en forskel:

Donér 200 kroner til WeShelters arbejde for hjemløse og udsatte og få et MiniCruise med DFDS 💙 Læs mere her: www.weshelter.dk/dfds

” Det, at kunne være med til at gøre en lille forskel for dem, som har det sværest i Danmark, betyder meget for DFDS som virksomhed og for alle os, som er ansat i DFDS. Derfor er vi stolte af vores nu 12 år lange samarbejde med WeShelter, som jo har kæmpet for hjemløse og udsatte i over 100 år, fortæller Hannah Kelly, som er Partnership Manager hos DFDS.

Men.

Det er ikke kun DFDS, som er glade. Også WeShelters direktør Ole Abildgaard Mikkelsen er glad og taknemmelig for samarbejdet med DFDS:

”Ja. Vi mærker alle krisen, men dét er dem, som har mindst i vores samfund, som mærker det hårdest. Derfor er det fantastisk at have en trofast og dedikeret samarbejdspartner som DFDS, som år efter år vil være med til at gøre en forskel for hjemløse og udsatte. Jeg håber meget, at mange mennesker har lyst til at støtte vores fælles julekampagne til fordel for hjemløse og udsatte – og få et dejligt MiniCruise til Oslo, som kan nydes i fællesskab med venner og familie.”

Fællesskab mod ensomhed

Og det er netop nye fællesskaber for hjemløse og udsatte, som du er med til at skabe, når du støtter årets julekampagne ved at donere 200 kr. til WeShelter og modtager et MiniCruise i julegave af DFDS, som tak.

Og hvorfor er fællesskab vigtigt i kampen for bedre liv for hjemløse og udsatte? Det er det, fordi:

”I WeShelter oplever vi, hvordan ensomheden flytter med, når hjemløse flytter i egen bolig. Og vi ser, hvordan ensomhed skubber mennesker ud i hjemløshed igen, når man ikke har nogen venner, familie eller naboer at række hånden ud til for hjælp. Så noget af det vigtigste i kampen for at skabe bedre liv for hjemløse og udsatte er at bekæmpe ensomhed med nye fællesskaber. Det sker f.eks., når WeShelters 242 frivillige inviterer hjemløse og udsatte indenfor i sociale madklubber med fællesskab og sund mad på menuen. Og når frivillige tilbyder venskab til hjemløse og udsatte og dermed bygger en bro ud af ensomheden ”, fortæller Ole Abildgaard Mikkelsen.

Så. To spørgsmål til dig:

Vil du gøre en forskel for hjemløse og udsatte? Og vil du gerne have et MiniCruise i gave, som tak?

Så hop ombord DFDS’ og WeShelters julekampagne til fordel for hjemløse og udsatte.

Det er nemt. Donér. Modtag gave. Book dit MiniCruise.

  • Send en SMS med teksten ‘DFDS‘ til 1245 og donér 200 kr. til WeShelter, så modtager du din unikke kampagnekode pr. sms, som du skal bruge til at booke dit MiniCruise på DFDS’ hjemmeside
  • MobilePay 200 kr. til 194022. Skriv din email i kommentarfeltet, så modtager du din unikke kampagnekode pr. mail (først kommende hverdag), som du skal bruge til at booke dit MiniCruise på DFDS’ hjemmeside

Indløs og book dit Minicruise 

På DFDS’ hjemmeside kan du indløse din unikke kampagnekode, som du har modtaget pr. sms eller mail, og booke dit MiniCruise. Her kan du også downloade et gavebevis, som du kan give til en, du har kær.

Det får du for din donation

På et MiniCruise med DFDS til Oslo får du hyggelige overnatninger ombord på skibet og en dag til at gå på opdagelse i Oslo. Gavebeviset giver op til fire personer mulighed for at tage afsted. Og du kan rejse både fra Frederikshavn og København til Oslo.

Læs mere om julekampagnen her