DFDS og WeShelter søsætter julekampagne

DFDS og WeShelter søsætter julekampagne

Efter et års pause kan DFDS og WeShelter endelig sende julekampagne ud på bølgen blå til fordel for hjemløse og udsatte.

Den 19. november 2021

Det er ikke første gang, at DFDS og WeShelter søsætter en julekampagne sammen. Faktisk er det i år 11. gang, at DFDS giver et minicruise for fire personer til Oslo i gave, når du donerer 200 kr. til WeShelters arbejde for hjemløse og udsatte.

Sidste år lå Oslobåden stille i havnen, da corona-epidemien stormede ind over landet. Derfor kunne DFDS og WeShelter ikke gennemføre julekampagnen, da ingen vidste, hvornår DFDS kunne stævne ud mod Norges kyst igen.

Så i år er glæden ekstra stor over, at DFDS igen kan invitere gæster ombord på Oslobåden, og julekampagnen endelig har fået vind i sejlene:

Vi er meget glade for, at vores julekampagne med WeShelter endelig er i gang igen, og DFDS kan være med til at støtte op om WeShelters arbejde for hjemløse og udsatte i København. Udover at vi giver et Minicruise i gave, når gode folk støtter WeShelter med 200 kr., så er vi også klar igen til at invitere hjemløse og udsatte ombord på Oslobåden til en dejlig og overdådig julefrokost med levende musik, julemand og nissemor. Den julefrokost savnede vi meget sidste år – det bliver årets hyggeligste event,” fortæller Event Operations Manager Kasper Wilquin fra DFDS.

Også hos WeShelter glæder man sig over samarbejdet:

“DFDS er en vigtig og kær samarbejdspartner for WeShelter. Jeg er taknemmelig for og imponeret over, at DFDS i 11 år trofast har støttet WeShelters arbejde for hjemløse og udsatte. Jeg håber derfor, at rigtig mange mennesker igen har lyst til at støtte vores fælles julekampagne til fordel for Danmarks mest udsatte –  og få et minicruise til Oslo med DFDS som tak. Dét må være årets bedste julegave, du kan give til familie eller venner,” fortæller WeShelters direktør Ole Abildgaard Mikkelsen. 

Donér 200 kroner til WeShelters arbejde for hjemløse og udsatte og få et MiniCruise med DFDS 💙 Læs mere her: www.weshelter.dk/dfds

Nye fællesskaber

Når man støtter julekampagnen til fordel for WeShelter og i løbet af 2022 drager ud på sit minicruise i fællesskab med gode venner eller familie, så er man med til at hjælpe hjemløse og udsatte ind i nye fællesskaber. For midlerne fra julekampagnen skal netop bruges til at skabe nye fællesskaber, som er en af nøglerne i kampen mod hjemløshed, forklarer Ole Abildgaard Mikkelsen:

“Fra vores mange års arbejde med at bekæmpe hjemløshed ved vi, at ensomhed og hjemløshed ofte går hånd i hånd. Ofte ser vi, at ensomhed står i vejen for at tidligere hjemløse kan få et godt liv i egen bolig. Derfor giver WeShelter hjemløse og udsatte mulighed for at blive en del af nye fællesskaber. Det sker for eksempel i vores sociale madklubber, hvor hjemløse og udsatte sammen med frivillige tilbereder og spiser et sundt og nærende måltid mad. Når man støtter DFDS’ og WeShelters julekampagne går pengene både til de sociale madklubber og andre aktiviteter, som er med til at bekæmpe hjemløshed og ensomhed.”

Støt hjemløse og få et MiniCruise i gave

Lige nu kan du få et MiniCruise til Oslo med DFDS i gave, når du støtter vores arbejde for hjemløse og udsatte.

Sådan gør du

  • Send en SMS med teksten ‘DFDS‘ til 1245 og donér 200 kr. til WeShelter, så modtager du din unikke kampagnekode pr. sms, som du skal bruge til at booke dit MiniCruise på DFDS’ hjemmeside

Indløs og book dit Minicruise 

På DFDS’ hjemmeside kan du indløse din unikke kampagnekode, som du har modtaget pr. sms eller mail, og booke dit MiniCruise. Her kan du også downloade et gavebevis, som du kan give til en, du har kær.

Det får du for din donation

På et MiniCruise med DFDS til Oslo får du to hyggelige overnatninger ombord på skibet og en dag til at gå på opdagelse i Oslo. Gavebeviset giver op til fire personer mulighed for at tage afsted.

Læs mere om julekampagnen her