Direktør til WeShelter – et job med mening

Er du en stærk leder, der brænder for at gøre en forskel for nogle af samfundets svageste? Kan du formulere strategien og få den op at flyve? Og mestrer du drift, organisering og interessevaretagelse? Så er du måske den rette til at stå i spidsen for WeShelter.

OPSLAGET ER UDLØBET!

WeShelter er et fællesskab af institutioner og projekter, som i mere end 125 år har udviklet og drevet en vifte af professionelle og frivillig-baserede indsatser til hovedstadsområdets hjemløse, socialt udsatte og psykisk sårbare borgere.

Som ny direktør for WeShelter får du ansvaret for strategisk og organisatorisk udvikling, interessevaretagelse, samspillet med hovedbestyrelsen samt den økonomiske og personalemæssige ledelse af vores sekretariat.

Mere konkret vil du få ansvar for:

  • At udvikle og implementere en ny strategi for WeShelter, som er afstemt med relevante stakeholders, herunder hovedbestyrelsen samt forstanderne og bestyrelserne for de to selvstændige herberger, der er med i WeShelter-familien.
  • At drifte og udvikle WeShelter, herunder personaleledelse for de pt. 8 ansatte i sekretariatet og de tilknyttede projekter.
  • At bidrage til at lande den fremtidige organisering af vores tre væresteder i samarbejde med lederen af værestederne.
  • At være WeShelters ansigt udadtil og at varetage organisationens interesser nationalt og lokalt med særligt fokus på vores vigtige samarbejdspartnere i Københavns Kommune, erhvervslivet og relevante sociale organisationer.

Kan du sætte WeShelter på landkortet?
Den rette kandidat til stillingen er en erfaren leder med en stærk track-record inden for udvikling og drift.

Du brænder for den gode sag og den høje faglige kvalitet i alt hvad vi laver, og du kan tage vores organisation til et helt nyt niveau.

Vores kendskabsgrad er lav, så du skal være motiveret ved tanken om at få WeShelter sat på landkortet i den gode sags tjeneste.

Din tilgang er strategisk funderet, og du skal være klar på selv at tage del i arbejdet med at få strategien ført ud i praksis sammen med dit team af ansatte og din bestyrelse.

Du har gennemslagskraft og forstår vigtigheden af at kunne begå sig på flere niveauer – hvad enten du sidder over for den hjemløse borger, er til møde med bestyrelsen, drøfter et emne med en politiker eller forhandler organisering med forvaltningen.

Som leder er du kendetegnet ved et stærkt personligt drive, der gør, at du får dine medarbejdere og samarbejdspartnere med dig.

Et job med mening
Vi kan tilbyde dig et job med mening og stort potentiale for at udvikle dit personlige brand som talerør for WeShelter. Dine løn- og ansættelsesvilkår forhandles med WeShelters forretningsudvalg på vegne af hovedbestyrelsen. Dit arbejdssted vil være i vores sekretariat i Valby.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 20. januar 2020 med ønsket tiltrædelse snarest muligt. Send ansøgning, CV og dokumentation på relevante erfaringer og kompetencer til nytjob@weshelter.dk

Første og anden samtalerunde forventes afholdt henholdsvis 4. og 18. februar.

Du er velkommen til at kontakte Mads Engholm for yderligere oplysninger om stillingen på tlf. 50510337.

Hvem er vi i WeShelter?
Vores fællesskab af institutioner og projekter har i mere end 125 år udviklet og drevet en vifte af professionelle og frivillig-baserede indsatser til hovedstadsområdets hjemløse, socialt udsatte og psykisk sårbare borgere.

Vi er tre væresteder med egen ledelse, som vi pt forhandler med Københavns Kommune om den fremtidige organisering af, en række projekter med ca. 100 frivillige, et sekretariat og en fond. Dertil kommer de to hjemløseherberger Kollegiet Gl. Køge Landevej og RG60, som er selvstændige institutioner med egen ledelse.

Vores fælles værdigrundlag er, at alle vi møder i vores arbejde, er værdige – og at vi altid har ambitionen om at yde den bedst mulige hjælp i tæt samarbejde med andre.

Se opslaget i pdf her