Engagerende kommunikatør søges

Engagerende kommunikatør søges

Kan du få mennesker til at ændre adfærd, handle og engagere sig i WeShelters sag? Så er du vores nye kommunikationsmedarbejder.

WeShelter søger en kommunikationsmedarbejder, der med sine kommunikative kompetencer og drive kan engagere mennesker i kampen mod hjemløshed, ensomhed og psykisk mistrivsel.

Flere med i kampen mod hjemløshed

I en svær covid19-tid rammes hjemløse, ensomme og psykisk sårbare mennesker ekstra hårdt. Det sker når pladserne på varmestuer bliver færre pga. afstandskravene, og når fællesskabsfremmende aktiviteter for ensomme og psykisk sårbare lukkes ned. For så bliver hverdagen og livet endnu sværere for udsatte mennesker, som i forvejen kæmper med hjemløshed, ensomhed og psykisk mistrivsel.

Men i takt med at samfundet begynder stille at åbne op, kan vi igen åbne op for vores mange frivillige aktiviteter på væresteder og herberger. Det betyder, at vi har brug for flere frivillige, som har lyst til at gøre en forskel for hjemløse og udsatte. Og vi har brug for, at informationen om vores frivillige aktiviteter, når ud til så mange hjemløse og udsatte som muligt.

Derfor søger vi dig, som kan engagere flere frivillige og brugere til vores frivillige aktiviteter – men også nye støtter til WeShelters sociale arbejde. Dine opgaverne vil spænde bredt inden for rekruttering, events og indsamling.

Rekruttering af frivillige og brugere: Udvikling og udarbejdelse af rekrutteringskampagner og -annoncer målrettet nye frivillige og brugere til vores sociale medier.

Events: Planlægning og eksekvering af WeShelters deltagelse i for eksempel Hjemløsedagen 2021 og forskellige arrangementer for frivillige, brugere og ansatte som julefester og årskonference.

Indsamling: Bidrage til udvikling af indsamlingskampagner. Her vil dit bidrag særligt være udarbejdelse af opslag og grafiske elementer til sociale medier, som motiverer både nye og eksisterende støtter til at bidrage til vores sociale arbejde.

Vores krav, forventninger og ønsker til dig

Du skal have kommunikationsfagligheden i orden og evne, vilje og lyst til at engagere mange forskellige mennesker. Du skal i høj grad samarbejde med kolleger med mange forskellige fagligheder på herberger og væresteder – og med kommunale og private samarbejdspartnere. Du skal derfor være i stand til at se verden fra forskellige perspektiver.

Din uddannelsesmæssige baggrund forestiller vi os er inden for kommunikation, markedsføring eller adfærdsdesign. Du må gerne have nogle års erfaring, men er du nyuddannet med relevant erfaring fra praktik, studiejob eller frivilligt arbejde, er du også mere end velkommen til at søge.

Herudover forventer vi, at du:

  • Har strategisk forståelse, er målgruppeorienteret og tilrettelægger din kommunikation efter det mål, som du skal opnå.
  • Kan skrive kort og præcist.
  • Har konkret erfaring med at ændre adfærd og skabe handling gennem din kommunikation.
  • Har strategisk og hands-on SoMe-erfaring og kan sætte kampagner og annoncer op.
  • Har konkret erfaring med rekruttering af frivillige, donorer eller lign.
  • Kan organisere og få ting til at ske – alene og sammen med andre.
  • Har veludviklet sans for grafik og design og kan arbejde i Canva og InDesign.
  • Er nysgerrig på de nyeste kommunikationstrends- og muligheder.
  • Kan arbejde selvstændigt og planlægge, eksekvere og følge op på kommunikationsindsatser og -kampagner.

Herudover vil du også komme til at tage del i andre kommunikationsopgaver.

For den rigtige kandidat venter der sig et meningsfuldt job med god plads til at udfolde sig. Der venter også en flok gode kolleger, som med hver deres faglighed går på arbejde for at gøre en forskel. Samtidig venter der dig en leder, som lægger vægt på tillid, inddragelse og plads til forskellighed.

WeShelter – socialt arbejde siden 1893

Siden 1893 har WeShelter udført socialt arbejde for hjemløse og socialt udsatte. I dag bekæmper vi hjemløshed, ensomhed og psykisk mistrivsel ved at hjælpe socialt udsatte på væresteder og herberger og gennem frivillige indsatser. Frivillige i WeShelter tilbyder bl.a. massage til udsatte og giver rådgivning til mennesker med gæld og kaos i økonomien. Frivillige besøgsvenner gør op med ensomhed, mens andre frivillige inviterer udsatte med i fællesskabet i madklubber, hvor god og næringsrig mad tilberedes og laves i fællesskab. Vi taler også udsattes sag og deler fortællinger fra livet, som det leves på kanten af samfundet.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn forhandles efter kvalifikationer og erfaringer. WeShelter er en NGO på det sociale område og ikke lønførende. Til gengæld lover vi et meningsfuldt arbejde med mulighed for høj grad af indflydelse og personlig og faglig udvikling.

Arbejdsstedet er WeShelters sekretariat på Gl. Køge Landevej 137, hvor vi deler adresse og dagligdag med kolleger og beboere på herberget Kollegiet Gl. Køge Landevej.

Du vil referere til WeShelters direktør. Stillingen er på fuld tid (37 timer) og tidsbegrænset til 31.december 2021 med mulighed for forlængelse. Der vil af og til være arbejde på skæve tidspunkter, regn med ca. en gang om måneden.

Ansøgning og CV sendes i en samlet PDF-fil til nytjob@weshelter.dk. Vi læser ansøgninger løbende og inviterer til jobsamtaler i løbet af maj. Send derfor hellere din ansøgning i dag end i morgen. Opslaget fjernes fra hjemmesiden, når stillingen er besat.

Forventet ansættelse fra den 1. juni eller snarest derefter.

Der indhentes referencer inden ansættelse.

Evt. spørgsmål til stillingen kan stilles til kommunikationskonsulent Jane Fogedby på 42406589 eller direktør Ole Mikkelsen på 51926100.