Støt hjemløse og få et MiniCruise til Oslo

Støt hjemløse og få et MiniCruise til Oslo

Donér 200 kr. til arbejdet blandt hjemløse og udsatte - så giver vi et minicruise for fire personer til Oslo med DFDS som tak

Kampagnen er slut

Giv 200 kr. til hjemløse og få et MiniCruise til Oslo

Støt hjemløse og udsatte, så giver vi årets hyggeligste rejseoplevelse.

Vinteren er hård, hvis man ikke har et sted at bo. Og lige nu er vi så heldige, at vi kan give dig en rejse som tak, når du støtter vores arbejde for at sikre husly og støtte til hjemløse og udsatte.

Det kan vi, fordi DFDS har doneret 2000 gavekort til os – af hjertet tak!

Bestil MiniCruise

DFDS holder julefrokost og donerer MiniCruises

Hvert år holder DFDS i samarbejde med WeShelter en kæmpe julefrokost for hjemløse  på Oslobåden. Det gør de kvit og frit, og det er en dag fyldt med glæde, hygge og fællesskab. Som optakt til julefrokosten har DFDS valgt også at donere 2000 MiniCruises, som du får frem til d. 31. december 2017, når du støtter WeShelter med 200 kr.

Pengene går ubeskåret til vores arbejde blandt danmarks mest udsatte – blandt andet til at drive herberger og væresteder, hvor udsatte og hjemløse kan få en seng for natten og støtte til et bedre liv.

Hvem, hvad og hvornår?

MiniCruiset kan bruges hele 2018, og op til fire personer kan rejse på ét gavekort.

I får to overnatninger ombord på et af DFDS’ skibe til Oslo. Der er afgang fra København kl. 16.30 og ankomst i Oslo næste formiddag. I tilbringer en hyggelig dag i Oslo, inden I igen sejler tilbage til København, hvor I ankommer næste formiddag kl. 9.45. Der er afrejsedag hver dag hele ugen*, og I kan som sagt komme af sted op til fire personer for kun 200 kr. (ét gavekort).

Brug rejsen på dig selv, eller glæd din familie eller venner med en mandel- eller julegave, som giver varme til de, der har mindst.

Bestil MiniCruise

(obs: “antal personer” svarer på bestillingssiden til antal gavekort)

Rigtig god rejse! Og tusind tak fordi du støtter!

Du kan også kontakte os for at bestille

 

*Afrejse: Søndage-onsdage i perioden 1/1-20/12 2018 (undtagen i perioden 19/6-13/8 samt uge 7 og 8 2018). Mulighed for at rejse i weekenderne mod tillæg fra 149,- pr. person. Ét gavebevis gælder til ét MiniCruise til Oslo for op til fire personer. Mulighed for opgradering af kahytten mod tillæg. I visse perioder kan der være begrænsninger på booking af MiniCruises. Der er 24 timers fortrydelsesret på købet. Gavebeviset kan ikke forlænges, ombyttes til kontanter eller kombineres med tilbud, rabatter og andre rejser samt rejsekategorier. Det er ikke muligt at få Mataspoint ved køb af gavebevis. Tilbuddet udbydes i et samarbejde med WeShelter og DFDS.