Videoer

Videoer

Her finder du videoer om vores arbejde og livet som hjemløs.

Løb blandt hjemløse

I denne film møder du løbeklubben på Kollegiet. Du hører hvordan man som frivillig oplever mødet med hjemløse og hvorfor netop løbe kan være en god pause fra hverdagen.

 

Madklub blandt hjemløse

I denne kortfilm hører du hvorfor mad og fællesskab gør at både frivillige og brugere bliver ved med at deltage madklubben. Filmen omhandler madklubben på Kollegiet. I dag har WeShelter fire madklubber på henholdsvis Kollegiet, RG60, Pegasus og Café Klare.

 

Massage blandt hjemløse

I denne kortfilm kan du se et eksempel på hvordan man kan bruge sine professionelle kompetencer til at lave frivilligt socialt arbejde.

 

Besøgs- og netværksvenner blandt hjemløse

I denne kortfilm kan du høre hvordan det frivillige arbejde som netværksven for en hjemløs fungerer og hvorfor det er vigtigt at opbygge et socialt netværk.

 

Bisserne – frivillige tandlæger blandt hjemløse

I denne kortfilm kan du høre om hvorfor arbejdet som frivillig tandlæge kan give overskud i hverdagen og hvordan det at bruge sine professionelle kompetencer som frivillig adskiller sig fra andet arbejde.

 

Kortfilm om hjemløse unge på RG60

Kortfilmen en dag i livet om unge hjemløse på vores ungeherberg RG60 på Nørrebro. Filmen er produceret i samarbejde mellem WeShelter og produktionsselskabet Mastiff.

 

Kortfilm om hjemløse unge og systemet

I forbindelse med Folkemødet 2014 har WeShelter i samarbejde med SAND – de hjemløses landsorganisation produceret to kortfilm om unge hjemløse efter kontanthjælpsreformen.

Den første film hedder »Systemet set indefra«, og her fortæller de unge om mødet med et system, der gerne kaster ressourcer efter unge udsatte, men som ikke rammer.

 

Den næste hedder »Syg i Systemet«, og her fortæller de unge om at have en diagnose i kontanthjælpsystemet – herunder hvilke diagnoser der giver den højeste ydelse.