Gartneri Offside

Gartneri Offside

Offside er et aktivitets- og samværstilbud der drives i samarbejde mellem WeShelter og Københavns Kommune. Offside et udendørs-tilbud, alle aktiviteter foregår i det fri eller i de drivhuse som er i vores haver.

Offside har eksisteret i ca 30 år, og består af en række aktiviteter, hvoraf de fleste er samlet ved Bispebjerg Hospital. I alle årene har dyrkning af grønsager, frugt og blomster været en væsentlig del af Offsides særpræg.  Vi  har flere haveafdelinger i tilknytning til hospitalets store grønne park mellem Ebba Lunds Vej og Ester Ammundsens Vej.

Haverne ved Bispebjerg Hospital har åben mandag – torsdag kl.10 – 15. Du kan møde op til en kop kaffe og en snak og eventuelt give en hånd med i haverne, hvis du ønsker. Efteråret er fuld af forskellige workshops og rundvisninger i vores haver ved Bispebjerg Hospital, se programmet her

 

Den Sociale Blomsterhave

Adresse: Parken mellem Ebba Lunds Vej og Nielsine Nielsens Vej på Bispebjerg Hospital.

I Den Sociale Blomsterhave dyrkes blomster, hvoraf der bindes buketter til hospitalets fællesstuer for patienter. Ambitionen er at skabe et meningsfuldt fællesskab, hvor man kan føle sig velkommen uanset udgangspunkt under mottoet: ”Her må det godt gå langsomt”. Ved det runde væksthus tager vi imod nye besøgende, og gæster til workshops og rundvisninger m.v.Du finde programmet for haven her. 

For information om blomsterhaven kontakt: Gerda Grønbæk på tlf 2115 0603 mail: gg@weshelter.dk 

Du kan også finde den ”Den Sociale Blomsterhave” på                                                                              facebook og Instagram

Drysseriet

Drysseriet er en del af vores havebrug på Bispebjerg Hospital. I Drysseriet fremstiller vi  krydderurter, der drysses på maden  i hospitalets patientkøkken. Krydder-urterne dyrkes i kompost, som vi fremstiller af køkken-skrald fra patientkøkkenet.

Haverne er bemandet mandag- torsdag kl. 9 til 15, men blomsterhaven er altid åben for patienter, pårørende og personale på Bispebjerg sygehus.

 

 

Bygartneri Gammel Køge Landevej 137

Offside driver et bygartneri i haven bag Herberget Kollegiet Gl. Køge Landevej. Her produceres grønt til Kollegiets køkken. Gartneriet har åbent  Torsdag fra kl. 9 til 15.

Kontakt Lars hvis du vil høre mere om gartneriet

Mobil 2134 2095 mail Lj@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 


Andre projekter