Mange hjemløse og socialt udsatte mennesker lever et hårdt liv, både fysisk og psykisk. De frivillig massører er med deres faglighed med til at genfinde og styrke kropsbevidstheden og trygheden blandt udsatte og hjemløse.

Massageordningen skaber et frirum for brugerne af WeShelters væresteder og herberger. Massageordningen tilbyder brugerne en rolig pause fra en ellers kaotisk hverdag.

Projektet er den del af en større indsats omkring kost, motion og velvære, som fokuserer på at bidrage til målgruppens krops- og sundhedsbevidsthed. Vore frivillige på området kost, motion og velvære bidrager til aktiviteter, der handler om lige dele socialt samvær og helbred.

  • RG60 på Nørrebro i København. RG60 er et herberg for hjemløse unge. Massagen her ligger på mandage fra kl. 17-20.
  • Café Klare på Vesterbro i København. Café Klare er en natcafé for hjemløse og udsatte kvinder. Massagen her ligger tirsdag formiddag fra kl. 10-14.
  • NABO-center Amager i København. NABO-center Amager er et socialpsykiatrisk værested. Massagen her ligger på mandage fra kl. 16-20.
  • Pegasus på Enghavevej i København. Pegasus er et mindre socialpsykiatrisk værested. Massagen her ligger tirsdag formiddag fra kl. 9-12.
  • Sundhesrummet på  på Vesterbro i København. Sundhedsrummet er en del af Mændenes Hjem og rummer læger, sygeplejersker, fodklinik og fysioterapeuter. Massagen her ligger hver 14. dag (endnu ikke fastssat ugedag) kl. 17-19.

Om massageordningen
Som massør i WeShelter arbejder du blandt en hjertelig og engageret personalegruppe, frivillige ildsjæle og søde og taknemmelige brugere og beboere. Vi har brikse, olie, lagner. Flere af brugerne er dog ikke vant til kropskontakt. Derfor vil nogle måske foretrække blot at snakke den første gang og få massage siddende og med tøj på de næste gange og måske senere vil de gerne op på briksen. Derfor er det vigtigt, at du har sans for både at briefe og debriefe brugerne, så massagen sættes i en god ramme.

Der er mange forskellige brugergrupper på institutionerne. Typisk er deres liv præget af psykisk lidelse, svage sociale netværk og/eller hjemløshed imens nogle ligeledes har misbrug. Som du måske allerede ved eller kan forestille dig, er massage en fantastisk måde at hjælpe psykisk sårbare og socialt udsatte mennesker på. Massagen giver ro og nærvær, løsner op for fysiske og psykiske spændinger og lindrer smerter, stimulerer sanserne og giver større kropsbevidsthed. Brugerne af institutionerne er for manges vedkommende også mennesker, der har store sår på sjælen. Som frivillig massør hos WeShelter er det vigtigt, at du har en veludviklet fornemmelse for andre mennesker.

Som frivillig massør i WeShelter arbejder du blandt en hjertelig og engageret personalegruppe, frivillige ildsjæle og søde og taknemmelige brugere og beboere. Vi har både brikse, olie, lagner. Flere af brugerne er dog ikke vant til kropskontakt. Derfor vil nogle måske foretrække blot at snakke den første gang og få massage siddende og med tøj på de næste gange og måske senere vil de gerne op på briksen.

For yderligere information kontakt:

Lise Larsen
ll@weshelter.dk
Tlf: 31 38 28 24

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked