fbpx

Testamente

Lad din arv leve videre - og hjælp hjemløse til et mere værdigt liv

Spar dine arvinger for arveafgifterne

Har du ingen direkte arvinger (f.eks. ægtefælle, børn eller forældre), og skal din nevø, onkel eller venner have mest muligt ud af din arv? Så er 30%-reglen måske relevant i dit tilfælde.

30%-reglen er for dig der:

  • ikke har nogen direkte arvinger (ægtefælle, børn eller forældre)
  • efterlader mere end 509.000 kr.

Ved 30%-reglen giver du 30% af din formue til WeShelter, som dermed betaler arve-afgifterne. Det betyder, at dine arvinger får 70 % og slipper for at betale arveafgift og dermed får 6,25% mere i arv.

Se, hvad 30%-reglen kan betyde for dine arvinger og WeShelter her.

Brug 30%-reglen: Opret testamente med Dokument 24 eller TestaViva

WeShelter har indgået en aftale med Dokument 24 og TestaViva, der har brugervenlige platforme til at oprette testamenter. På virksomhedernes hjemmesider er det nemt at støtte os. Det tager kun 15-30 minutter at oprette et testamente, som du efterfølgende bør skrive under foran en notar, så der ikke er tvivl om testamentets ægthed. Hvis der opstår spørgsmål, er du velkommen til at kontakte virksomhederne undervejs.

Hos Dokument 24 er alt gratis. Dette gælder både juridisk rådgivning og oprettelse af testamentet. Opret testamente med Dokument 24 her.

Hos TestaViva fremgår priserne på oprettelse af dokumentet samt priser for rådgivning af TestaVivas hjemmeside. Opret testamente med TestaViva her.

Godt at vide

  • Du kan til enhver tid ændre dit testamente, fx hvis din livssituation eller formue ændrer sig
  • Du kan betænke både familie, venner og velgørenhed på samme tid i dit testamente
  • WeShelter er fritaget for at betale boafgift til staten, så hvis du vælger at betænke os i dit testamente, vil hele beløbet gå til vores arbejde. Afgiften er på 15% ved arv til egne børn og hele 36,25% ved arv til søskende, nevøer, niecer, venner og andre
  • Du kan testamentere både store og små beløb til os. Det kan også være genstande, ejendom eller andet

 

Jane Fogedby
Seniorkonsulent, kommunikation og indsamling