Pegasus / De aktive Rødder

Pegasus / De aktive Rødder

Værestedsområdet Sydvest består af det socialpsykiatriske værested Pegasus samt aktivitetsklubben De aktive Rødder.

Pegasus
Pegasus er et socialpsykiatrisk aktivitets- og samværssted, hvor man kan mødes med andre, spise sammen og arrangere forskellige aktiviteter. På Pegasus er der særligt fokus på omsorg, råd og vejledning. Formålet er at skabe selvværd, tryghed og aktivitets-lyst hos de mennesker, der bruger tilbuddet.

Pegasus er indrettet som en café med aktivitetslokaler. Alt er i et plan og er handicapvenligt. Som besøgende kan man finde hjælp hos medarbejdere til forskellige problemer. De ansatte går for eksempel med til samtaler hos sagsbehandler og læge eller aflægger besøg, hvis man er indlagt på hospitalet eller afsoner straf. Der er også sat computere til rådighed, så man som besøgende gratis kan bruge internettet.

Kontakt
Enghavevej 110, st.
2450 København SV
Telefon: 22 89 06 09
Fax: 3321 9817
mail: pegasus@weshelter.dk

Åbningstider
Mandag:9-15
Tirsdag:9-15
Torsdag:9-15
Fredag:10-15
Onsdag, lørdag og søndag lukket

De Aktive Rødder
De Aktive Rødder er en aktivitetsklub med tilknytning til Mozarts Plads i Kgs. Enghave i Københavns Sydvestkvarter, der har til formål at skabe aktiviteter for medlemmerne, som er med til at styrke deres sammenhold og give hverdagen variation.

De Aktive Rødder afvikler årligt mange aktiviteter for medlemmerne som spænder fra bowling, fisketur, skovtur, biografture, fællesspisning, sportsaktiviteter til ferieture i Danmark. Dertil hjælper aktivitetsklubben også aktivt til ved bydelsfesten i lokalområdet samt ved forskellige arrangementer.


Andre projekter