På Kulturnatten den 11. oktober byder DGI-Byen og WeShelter på et Late Night Charity Market i Øksnehallen til fordel for Københavns hjemløse og udsatte.

Vi fylder den smukke venue med flest mulige private stande – så kig forbi og gør et kup eller sælg ud af stort og småt!

Alt sammen krydret med god musik og en passende festlig-fredag-aften-menu, så vi garanterer en fantastisk event, hvor du samtidig er med til at støtte kampen for værdige liv.

Der vil også være mulighed for at få en snak med WeShelter om frivillighed, og blandt alle, der skriver sig op til vores nyhedsbrev på dagen, trækker vi lod om 5 X 2 entrebilletter inkl. turpas til Tivoli – kærligt doneret af DGI-Byen. Vælger du at støtte vores arbejde med 200 kroner, modtager du et gavekort fra DFDS på et MiniCruise til Oslo.

Hvornår og hvor?
Den 11. oktober 2019 i Øksnehallen (Halmtorvet 11, 1700 København). Vi åbner dørene kl. 18.00 og lukker igen kl 23.00.

Hvorfor lave et Charity Market?
København er en fantastisk by, men også en by, hvor mennesker kæmper mod hjemløshed, fattigdom, og ensomhed. WeShelter driver herberger og væresteder og engagerer københavnerne i frivillige projekter. Vi er der, når alt afhænger af en seng for natten, og vi er der, når livet atter skal bygges op. Med et Charty Market giver vi dig mulighed for en sjov fredag aften, hvor du samtidig er med til at gøre en forskel for dem i vores by, der har allermest brug for det. Vi glæder os til at se dig!

VIL DU BOOKE EN STAND? KLIK HER!