fbpx
Få en LGBT+ Ven

Få en LGBT+ Ven

Er du LGBT+ person og føler du dig ensom eller psykisk sårbar? Så kan du få en frivillig LGBT+ Ven.

Hvad er LGBT+ Venner?

LGBT+ Venner er en aktivitet, der henvender sig til dig, som er LGBT+ person, som føler dig ensom eller psykisk sårbar.

Formålet er at skabe positive og meningsfylde relationer, som bygger på et ligeværdigt venskab mellem dig og en frivillig LGBT+ person.

Du vil møde et menneske, som du kan spejle dig i og dele dine problemer og udfordringer med.

 

Aktiviteten

Et match med en frivillig LGBT+ person bliver altid skabt i dialog med dig, og vi matcher jer ud fra interesser, behov og ønsker.

Som LGBT+ Venner bestemmer I, hvad I har lyst til at lave sammen. Det kan f.eks. være, at I har lyst til at gå tur i naturen, dyrke sport, gå i biografen, gå på café eller noget helt andet.

Du og din LGBT+ Ven vil mødes 1-2 timer hver anden uge.

Hvem er den frivillige LGBT+ Ven?

Vores frivillige er LGBT+ personer, som ønsker at støtte andre LGBT+ personer, som har det svært. De frivillige LGBT+ Venner er mennesker i alle aldre, og de har alle forskellige baggrunde og erfaringer. Fælles for dem alle er, at de ønsker at indgå i en relation med et andet menneske, og de definerer sig som en del af LGBT+ målgruppen.

Vil du du vide mere om frivillige LGBT+ Venner?

Skriv til os på lgbtvenner@weshelter.dk, så kan vi aftale et møde, hvor vi kan fortælle dig mere om frivillige LGBT+ Venner. Du er velkommen til at tage en ven eller anden relation med til mødet, og du forpligter dig ikke til noget.

Vi glæder os til at høre fra dig.