Giv massage til hjemløse og udsatte

185 kroner

For 185 kroner kan vi give en hjemløs en halv times besøg hos en af vores dygtige massører. Til gengæld får du et gavebevis sendt på mail som bevis på dit køb – gavebeviset kan bruges som en lille gave til en, der sætter pris på at hjælpe andre.

Hjemløse og socialt udsatte lever ofte isolerede liv, hvor positiv fysisk kontakt og omsorg hører til sjældenheder. Når isolation og ensomhed griber om sig, kan det være ødelæggende for både krop og sind.

Derfor tilbyder vi gratis massage på vores herberger og væresteder. På massagebriksen kan man for en stund slippe alle bekymringer og mærke omsorgen. Massagen skaber kontakt mellem hoved og krop og giver lyst til større egen-omsorg. Og lysten til at passe på sig selv er ofte første skridt i at arbejde med de problemer, der står i vejen for et liv i egen bolig.

Sådan køber du massage til en hjemløs: Donér via formularen. Så kan vi give 30 minutters massage til en hjemløs. Som tak får du en e-mail med et bevis på din donation i en vedhæftet PDF, som du kan printe eller sende videre.

Om massageordningen: Hver uge tilbyder vi 12 timers gratis massage på 3 herberger, 2 væresteder og et misbrugscenter i København. Vi har i dag 9 frivillige, uddannede massører tilknyttet ordningen.Tilbuddet om massage når ud til mere end 100 hjemløse og alle brugere af vores væresteder.

Gavebeviset betragtes som en donation, så vi sørger for, at du får fradrag, hvis du oplyser dit cpr-nummer.