Print-selv gavebevis: Send omsorg videre til en, der mangler

185 kroner

Print-selv gavebevis: Massage til hjemløse

For 185 kroner sikrer du en hjemløs eller udsat en halv times besøg hos en af vores dygtige massører.

Hjemløse og socialt udsatte lever ofte isolerede liv, hvor positiv fysisk kontakt og omsorg hører til sjældenheder. Når isolation og ensomhed griber om sig, kan det være ødelæggende for både krop og sind.

Derfor tilbyder vi gratis massage på vores herberger og væresteder. På massagebriksen kan man for en stund slippe alle bekymringer og mærke omsorgen. Massagen skaber kontakt mellem hoved og krop, bekæmper hudsult og giver lyst til større egen-omsorg. Og lysten til at passe på sig selv er ofte første skridt i at arbejde med de problemer, der står i vejen for et liv i egen bolig.

Sådan køber du massage til en hjemløs: Donér via formularen. Efterfølgende modtager du på mail et gavebevis, som du kan printe og forære til en kær, der har fortjent en gave med mening. På gavekortet er der plads til at skrive en lille hilsen.

Om massageordningen: Hver uge tilbyder vi 12 timers gratis massage på 3 herberger, 2 væresteder og et misbrugscenter i København. Vi har i dag 9 frivillige, uddannede massører tilknyttet ordningen.Tilbuddet om massage når ud til mere end 100 hjemløse og alle brugere af vores væresteder.

Gavebeviset betragtes som en donation, så vi sørger for, at du får fradrag, hvis du oplyser dit cpr-nummer.