fbpx
Hedvig og WeShelter i kamp mod hjemløshed

Hedvig og WeShelter i kamp mod hjemløshed

Nyt partnerskab: Hedvig, et svensk forsikringsselskab, vil revolutionere forsikringsbranchen i Danmark og bekæmpe hjemløshed.

Den 29. juni 2021

Sidste år blev WeShelter kontaktet af Hedvig, Sveriges første digitale forsikringsselskab, med et ønske om at indgå et partnerskab. Efter at have erobret over 55.000 svenskere og nordmænd med en ny simpel digital forsikringsmodel baseret på teknologi og tillid, var Hedvig klar til at rejse over sundet og revolutionere den danske forsikringsbranche og samtidig støtte velgørenhed.

”Hedvigs mission er ikke bare at revolutionere forsikringsbranchen i Danmark. Vi vil også være med til at gøre en forskel for nogle af de mest udsatte mennesker. Derfor har vi i Hedvig kastet os ind i kampen mod hjemløshed sammen med WeShelter. Vores håb er, at vi kan bidrage til, at flere hjemløse kan komme tilbage til et godt liv,” siger Lucas Carlsèn, stifter og direktør for Hedvig.

Hedvig tager et fast gebyr af forsikringspræmien, mens 75 pct. øremærkes til udbetalinger til kunderne. Hvis der er overskud i puljen til udbetalinger sidst på året, doneres overskuddet til WeShelters arbejde for hjemløse og udsatte.

Et godt liv i egen bolig 

Hos WeShelter er man begejstret for partnerskabet.

”Hedvig og WeShelter vil begge skabe gode og trygge liv i egen bolig. Derfor passer vi godt sammen. Når danskere køber en indboforsikring hos Hedvig, så får de mere end tryghed og hurtig service. De er også med til at kæmpe for, at hjemløse kan komme tilbage til et meningsfuldt og selvstændigt liv i egen bolig. Vi er meget glade for, at Hedvig har kastet sig ind i kampen mod hjemløshed sammen med WeShelter,” siger Ole Abildgaard Mikkelsen, direktør i WeShelter.

Hedvig har netop åbnet deres popup-shop, Hedvig Goods, i Pilestræde 35 i København. Her kan du vælge mellem 100 læke designer-objekter, når du tegner et års indboforsikring.

I Sverige er Hedvig blandt de hurtigst voksende forsikringsselskaber inden for sin kategori – og i 2020 donerede de 429.000 svenske kroner til SOS Barnbyar og Barncancerfonden. I disse dage indtager Hedvig Danmark og har i den forbindelse slået dørene op til deres popup-shop Hedvig Goods i Pilestræde 35 i indre København. Her kan kunderne vælge ét af 100 lækre designer-objekter, når de tegner et års indboforsikring hos Hedvig. Så står du og mangler en forsikring og gerne vil støtte WeShelters arbejde, så slå vejen forbi Pilestræde 35 eller se mere om Hedvigs forsikringer her.

Fakta om Hedvig
Hedvigs skadesanmeldelse foregår via virksomhedens app. Her beskriver kunden skaden via en lydfil eller på skrift, hvorefter forsikringsselskabet i gennemsnit bruger otte minutter på at behandle skaden og udbetale forsikringssummen. Læs mere om Hedvig.