fbpx
Kenneth Darre ny kommunikations- og fundraisingchef i WeShelter

Kenneth Darre ny kommunikations- og fundraisingchef i WeShelter

Faglig stærk profil skal sætte strategisk retning og styrke arbejdet med kommunikation og fundraising i WeShelter.

Den 10. april 2024

Til maj får WeShelter glæde af en fagligt stærk kommunikations- og fundraisingchef med erfaring fra NGO-verdenen.

Kenneth Darre kommer fra en stilling som senior fundraising manager i Lungeforeningen og har også været kampagneleder i både Dyrenes Beskyttelse og Mødrehjælpen. I sine tidligere stillinger har han udviklet og styrket kommunikations- og fundraisingindsatser og sat aftryk på strategier og organisationsudvikling. Med en baggrund i design og visuel kommunikation har organisationer og virksomheder fra andre brancher også haft glæde og gavn af Kenneth Darres kreative evner.

Kenneth Darre ser frem sin nye rolle som kommunikations- og fundraisingchef i WeShelter:

“Hjemløshed er desværre et stort og aktuelt problem i Danmark. Tænk at stå uden et sted, man kan kalde for hjem. Eller at miste de nære relationer, der giver ens liv fylde og mening. Hjemløsheden er på mange måder den ultimative krise, et menneske kan stå i. Jeg ser frem til at påbegynde arbejdet og videreudvikle organisationen i samarbejde med teamet. WeShelter er et spændende brand med historisk tyngde, som huser et væld af muligheder, der venter på at blive forløst”.

Direktør i WeShelter, Ole Abildgaard Mikkelsen, er glad for at kunne byde Kenneth Darre velkommen:

“En hjørnesten i WeShelters virke er at skabe opbakning til arbejdet for at bekæmpe hjemløshed, ensomhed og psykisk mistrivsel. Det gør vi ved at kommunikere om den forandring, vi skaber, så virksomheder, fonde, kirker og privatpersoner med hjertet på rette sted bliver motiverede til at støtte vores arbejde. Jeg er glad for, at Kenneth Darre med sit strategiske blik og tunge faglige rygsæk nu skal være med til at lede dette arbejde og løfte vores kommunikation og fundraising til nye højder sammen med de dygtige kommunikations- og fundraisingmedarbejdere i WeShelter”.

Kenneth Darre tiltræder stillingen som kommunikations- og fundraisingchef den 2. maj 2024.

For yderligere information:

Kasper Waale
Kommunikationskonsulent