fbpx
Nyt fagligt LGBT+ netværk i WeShelter

Nyt fagligt LGBT+ netværk i WeShelter

WeShelter starter nyt fagligt netværk for fagpersoner, som møder udsatte LGBT+ personer i deres arbejde. Er det dig?

Møder du udsatte LGBT+ personer i dit arbejde? Så har du nu mulighed for at blive en del af WeShelters nye faglige LGBT+ netværk. Netværket skal samle fagpersoner på tværs af instanser og tilbud. Formålet er at styrke viden og faglighed i arbejdet med udsatte LGBT+ personer.

Hvem kan deltage?
Netværket er for fagpersoner på socialområdet og i sundhedsvæsenet, LGBT+ organisationer, politiet mv., som møder udsatte LGBT+ personer i deres arbejde.

Netværksmøder

På tre årlige netværksmøder får du mulighed for at udveksle erfaringer med fagpersoner, som også møder udsatte LGBT+ personer i deres arbejde. Du vil lære mere om LGBT+ identitet og få sparring omkring de problemer, du oplever i mødet med udsatte LGBT+ personer.

Møderne afholdes hos WeShelter, Gl. Køge Landevej 137, 2500 Valby.

Har du spørgsmål? Eller ønsker du at blive en del af WeShelters LGBT+ Netværk? Så står Nor Voldum-Clausen, analyse- og udviklingskonsulent i WeShelter, klar til at hjælpe dig.

Nor Voldum-Clausen
Analyse- og udviklingskonsulent

Fakta: WeShelters nye LGBT+ faglige netværk er en del af et større LGBT+ program i WeShelter, som har til formål at øge mental trivsel og sundhed blandt LGBT+ personer. Læs mere: https://weshelter.dk/nyheder/nytlgbtinitiativ/