fbpx
Engagerende projektleder med socialfaglig baggrund til WeShelters LGBT+-program

Engagerende projektleder med socialfaglig baggrund til WeShelters LGBT+-program

Vil du sikre bedre hjælp til LGBT+-personer, der lever i hjemløshed og udsathed? Er du en rutineret projektleder, og brænder du for at udvikle kurser, der gør en mærkbar forskel i samfundet? Så er det dig, vi leder efter.

I rollen som projektleder på vores LGBT+-indsats vil du sammen med programchefen for WeShelters LGBT+ indsatser få ansvaret for at udvikle, facilitere og evaluere undervisningsforløb til LGBT+-opkvalificering af fagpersoner indenfor det socialfaglige område samt sikre fremdrift på de enkelte indsatser i programmet.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en baggrund inden for det sociale felt og kender til de forhold, begrænsninger og udfordringer, som mennesker i hjemløshed og udsathed lever med.

Du er en erfaren og motiverende facilitator, der kan skabe et trygt og inkluderende læringsmiljø for deltagere med forskellige udgangspunkter. Du kan drive opgaver fra ide til eksekvering og rapportering, og du finder dig til rette i arbejdsprocesser med løbende læring.

Du trives med at være på og med at være i dialog med deltagerne i kurser og oplæg.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med socialt arbejde for og blandt LGBT+-personer i hjemløshed og udsathed, men det er ikke et krav.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte

  • Udvikling af kurser og undervisningsmateriale, som er målrettet de udfordringer, ansatte på socialområdet møder i arbejdet med hjemløse og udsatte med LGBT+ baggrund.
  • Planlægning og facilitering af både heldagsarrangementer og kortere oplæg for deltagere med socialfaglig baggrund.
  • Løbende evaluering og kvalificering af kurser og undervisningsmaterialer
  • Sideløbende ad hoc-opgaver indenfor programmet, herunder rekruttering af deltagere og frivillige samt sparring med teamet

Praktiske oplysninger

Stillingen er på 30 timer ugentligt og løber t.o.m. 2025. Der er gode muligheder for flere timer og forlængelse efter endt projektperiode.

Ansøgningsfristen er fredag den 20. september med opstart hurtigst muligt og senest 1. november. Vi holder løbende samtaler, så vent ikke med at sende din ansøgning til nytjob@weshelter.dk

Din faste base vil være WeShelters kontor på Nørrebro i København. Men du vil også komme rundt og holde oplæg på sociale tilbud i København og indimellem også være ude og holde oplæg andre steder i Danmark. Der vil derfor være dage, hvor du kommer sent hjem.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Spørgsmål til stillingen

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte programchef Anita Damkjær Eriksen, tlf. 31251265 eller på ade@weshelter.dk