fbpx
Hendes Majestæt Dronning Mary bliver protektor for WeShelter

Hendes Majestæt Dronning Mary bliver protektor for WeShelter

Det er med stor glæde og taknemlighed, vi kan fortælle, at Hendes Majestæt Dronning Mary har valgt at bliver protektor for WeShelter.

Den 30. maj 2024

Direktør i WeShelter, Ole Abildgaard Mikkelsen, er begejstret for, at Hendes Majestæt har valgt at støtte og fremme WeShelters mission:

“I WeShelter deler vi Hendes Majestæt Dronning Marys stærke engagement i kampen mod ensomhed, og det er en stor glæde at hendes Majestæt har valgt at blive protektor for WeShelter. Protektionen en er en stor anerkendelse og et vidnesbyrd om den forskel ansatte og frivillige gør for mennesker i hjemløshed og ensomhed. Vi ser frem til – i samarbejde med Hendes Majestæt Dronningen – at fortsætte og styrke kampen mod hjemløshed, ensomhed og psykisk mistrivsel.”

Hendes Majestæt Dronning Mary besøgte WeShelters udendørs værested, Offsides Sociale Haver, i oktober sidste år. Det skete i anledning af WeShelters 130-års jubilæum.

Vi glæder os til at give Hendes Majestæt et endnu dybere indblik i vores arbejde og sammen fremme arbejdet for at skabe bedre liv for mennesker på kanten af samfundet.

Hendes Majestæt Dronning Mary besøgte WeShelters udendørs værested, Offsides Sociale Haver, den 30. oktober 2023 i anledning af WeShelters 130-års jubilæum. Dronningen mødte Linda, bruger af Offsides Sociale Haver, som fortalte om, hvad fællesskabet i haverne betyder for hende.