fbpx
Socialrådgiver søges til NABO Center Amager (udløbet)

Socialrådgiver søges til NABO Center Amager (udløbet)

Har du gode koordinerende evner samt interesse for udvikling og socialt arbejde med psykisk sårbare – og socialt isolerede borgere, så kan du være den socialrådgiver, vi søger til vores projekt NABO Satellitten.

Vi søger en socialrådgiver, som kan bringe sin faglighed i spil, særligt i forhold til at arbejde videre med NABO Satellitten, som er et tilbud til borgere med psykisk sårbarhed, der vil ud af ensomhed og videre til et fællesskab, og som har brug for støtte på vejen dertil. I NABO Satellitten skal du arbejde med både udvikling, koordinering, socialfagligt arbejde med individuelt tilrettelagte forløb med følgeskab til fællesskab som hovedformål. Dvs. at du blandt andet vil have en udgående funktion, hvor du har kontakt med samarbejdspartnere såsom psykiatri, boligforeninger, kommune mv. I arbejdet indgår individuelle samtaler med borgerne om fællesskaber og vejen dertil, hvor borgerne er aktive medspillere i at finde et socialt fællesskab, der matcher den enkelte. NABO Satellitten skal som noget nyt i gang med at arbejde målrettet i forhold til Housing First, hvorfor erfaring med – og kendskab til dette vil være en fordel, men ikke et krav. Dog skal du forvente, at du skal være med til at udvikle og drive NABO Satellitten i denne retning.

NABO Satellitten er en del af NABO Center Amager, som er et aktivitets- og samværstilbud for borgere med psykisk sårbarhed. Vi arbejder recovery orienteret med fokus på udvikling, medansvar og brugerinddragelse. Vores primære opgave er at skabe rammer for brugerne, så de kan indgå i meningsfulde fællesskaber og opbygge et netværk med hinanden, med henblik på at bidrage til den enkeltes livskvalitet – i og uden for NABO Center Amager. Dette sker bl.a. gennem samvær og ophold i vores café og gennem fællesmøder, aktiviteter, samtaler samt hjælp med praktiske opgaver i huset. En del af dine arbejdsopgaver vil også være at indgå i den daglige drift.

Din hverdag i NABO

Som socialrådgiver i NABO Satellitten består dit arbejde af en kombination af koordinering, udvikling, rådgivning og understøttende socialfagligt arbejde både i NABO Satellitten og i NABO Center Amager. Samtidigt trives du også med at lave forskelligartede praktiske opgaver, såsom at smøre en æggemad til brugerne i caféen, sætte kaffe over eller tømme opvaskemaskinen mv.

Arbejdstiden er fordelt på både hverdage, weekender og helligdage og aftenarbejde kan forekomme. NABO Center Amager har lukket om lørdagen, så der er aktuelt ingen lørdagsvagter. Der er altid som minimum to medarbejdere på arbejde både om aftenen og i dagtimerne. Du indgår i et fast fem ugers rul med to søndagsvagter fra kl. 10.30-16.15. Der er mulighed for at bytte vagter med dine kolleger.

Læs mere om målgruppen og vores arbejde på www.nabocenter.dk.

Vi tilbyder en arbejdsplads:

 • med stærke værdier og en høj grad af medansvar og faglighed
 • hvor du har en høj grad af indflydelse med mulighed for faglig udvikling
 • hvor borgerne er i fokus
 • med en erfaren og velfungerende medarbejdergruppe
 • som rummer mange forskelligartede opgaver og udfordringer
 • gruppe supervision

Vi forventer, at du:

 • er uddannet socialrådgiver eller har anden relevant uddannelsesmæssig erfaring, som minimum en bachelor
 • er udviklingsorienteret
 • har kendskab til Housing first, er en fordel men ikke et krav
 • kan have mange bolde i luften og arbejde selvstændigt i forhold til dine ansvarsområder
 • har gode koordinerende evner og er god til at administrere og tilrettelægge din tid
 • har lyst til også at løse både dagligdags praktiske og pædagogiske opgaver
 • det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring fra AST-området
 • har en empatisk, anerkendende og løsningsfokuseret tilgang med respekt for borgernes forskelligheder
 • kan samarbejde med både brugere, kolleger og eksterne samt interne samarbejdspartnere
 • kan balancere mellem de to funktioner i hhv. NABO Satellitten og NABO Center Amager
 • har et positivt livssyn og respekt for borgernes forskelligheder

Den koordinerende funktion i forhold til NABO Satellitten udgør ca. 1/3 af arbejdstiden, og den øvrige tid vil du skulle udføre opsøgende, udgående, rådgivende, socialt og praktisk arbejde i både NABO Satellitten og NABO Center Amager.

Stillingen er på 32-37 timer, dette aftales med leder ved ansættelsesstart.

Ansøgningsfrist den 21. april 2023 inden kl. 12.

Samtalerne finder sted tirsdag den 23. maj 2023.

Yderligere oplysninger kan fås hos leder Betina Sandberg Christensen på tlf. 2673 9922.

Ansøgning og CV til bs@nabocenter.dk.

NABO Center Amager
Portugalsgade 10
2300 København S