fbpx
Vi skaber fællesskaber blandt tidligere misbrugere - og du kan være med!

Vi skaber fællesskaber blandt tidligere misbrugere - og du kan være med!

WeShelter og behandlingscenteret Forchhammersvej starter nyt ensomhedsprojekt sammen med tidligere stofbrugere og frivillige.

Forchhammersvej er et pædagogisk tilbud til borgere i misbrugsbehandling. Vejen ud af stofbrug kan være ensom, og som frivillig på Forchhammersvej er du med til at skabe et socialt fællesskab for stedets ældre brugere, der på forskellig vis kæmper med ensomhed i hverdagen.

De tidligere stofbrugere har taget det første skridt på vejen ud af rusmidler, og som frivillig i det nye ensomhedsprojekt, er du en vigtig del af denne gode vej. Du er med til at bygge bro til samfundet udenfor stofbrugsmiljøet og skabe en meningsfuld hverdag for brugerne på Forchhammersvej.

Hvad skal du lave som frivillig på Forchhammersvej?
Som frivillig bliver du en del af en fast gruppe af frivillige og brugere fra Forchhammersvej, der mødes én gang om ugen og laver sociale aktiviteter sammen. Det kan både være aktiviteter i huset og aktiviteter ud af huset. I kan tage på Politimusset, på stadion, ud at køre Gokart, en tur i Frederiksberg Have eller andre sjove aktiviteter sammen.

Formålet med de fælles aktiviteter er at give de ældre brugere på Forchhammersvej gode oplevelser i hverdagen og give dem mulighed for at lave sociale aktiviteter udenfor stofbrugsmiljøet.

Aktiviteterne kommer til at foregå om eftermiddagen eller om aftenen, men for at lære brugerne at kende skal du også have mulighed for at komme på Forchhammersvej om formiddagen i en opstartsperiode.

Hvem møder du på Forchhammersvej?
Aktiviteterne er et samarbejde med Forchhammersvejs café, hvor borgere i rusmiddelbehandling kan komme og få en kop kaffe eller snak med det pædagogiske personale. Det pædagogiske personale støtter op om aktiviteterne, og som frivillig kan du altid få sparring og støtte fra personalet.

Læs mere om, hvad du får ud af at være med, og hvad det kræver på frivilligjob.dk: https://frivilligjob.dk/job/96567

Vil du være med eller vide mere, så kontakt: