fbpx
Vi starter ny madklub i Nordvest

Vi starter ny madklub i Nordvest

Beboerprojekt PULS og WeShelter er gået sammen om at starte en ny social madklub, og du kan være med!

I den nye madklub i Nordvest mødes beboere fra lokalområdet og frivillige i øjenhøjde og laver mad sammen. Formålet er ikke kun maden, men det fællesskab, der opstår omkring aftenens menu.

WeShelter og Beboerprojekt PULS inviterer beboere, der savner netværk og gode fællesskaber til at være med i madklubben sammen med frivillige, der gerne vil gøre en forskel for andre mennesker gennem madlavning. Fælles for alle i madklubben er, at de kommer der, fordi de har lyst, og fordi de gerne vil være med i et fællesskab.

Madklubben mødes torsdage kl. 16.00 til 20.00 i Ansgarkirken.

Vi mangler lige nu frivillige til madklubben, kom og vær med! Som frivillig i madklubben bliver du en del af en fast gruppe af frivillige, som kommer i madklubben hver anden torsdag. Der er to hold frivillige, som står for madklubben enten i lige uger eller i ulige uger. Du kommer til at bruge ca. 4 timer hver anden uge på madklubben.

Som frivillig i madklubben gør du en stor forskel for de beboere i området, som ikke har ressourcer til selv at stå for et måltid mad, og som gerne vil være med til at mødes om madlavning og spisning.

Vil du være med, eller har du spørgsmål?