fbpx
Yoga giver en god følelse i kroppen og hovedet

Yoga giver en god følelse i kroppen og hovedet

Poul, der bor på herberget Kollegiet, fortæller her, hvorfor han er med, når frivillige yogainstruktører besøger Kollegiet én gang om ugen.

Hvad fik dig til at benytte muligheden for Yoga?
Jeg blev lokket af personalet, og jeg synes, at det var synd, at der ikke var så mange deltagere.

Hvad giver yoga dig?
Når jeg har været til yoga, er jeg ikke stresset og følelsen af stress forsvinder. Og så sover jeg bedre om natten. Yoga er ikke bare påfyldning, men også meditation hvor jeg får ro til mine tanker.

Yoga giver energi, og humøret kommer tilbage. Yoga giver en god følelse i kroppen og hovedet, fordi det er dejligt at have noget at gå til og godt at bruge kroppen aktivt. Jeg har altid gået til forskellige former for aktivitet, langrand, alpine, håndbold og fodbold osv.

Hvad gør Yoga ved kroppen?
Strækker kroppen ud. Jeg har tidligere oplevet besvær ved førlighed og yoga har løsnet op og givet mere førlighed og bevægelse tilbage.

Hjælper yoga dig i dagligdagen?
Det hjælper på humøret og efter yoga føler jeg mig mere klar. Jeg er ikke træt eller irriteret. Efter yoga føler jeg mig lettet – den der halvsurhed forsvinder.

Vil du anbefale yoga til  andre?
Jeg vil anbefale alle at bruge yoga, især de der har svært ved at sove eller mangler koncentration. Yoga er meget afslappende og gør ikke ondt. Man styrer selv, hvor meget man vil presse kroppen, der er plads til alle. Man skal ikke være bange for yoga, da det ikke er stressende eller fysisk hårdt. Bare prøv det. Yoga er meget afslappende.