fbpx
Kom med i aktivitetsklubben på et behandlingscenter på Frederiksberg

Kom med i aktivitetsklubben på et behandlingscenter på Frederiksberg

Som frivillig i aktivitetsklubben er du med til at mindske ensomhed blandt mennesker med et misbrug.

Formålet med de fælles aktiviteter er at give de ældre brugere på Forchhammersvej gode oplevelser i hverdagen og give dem mulighed for at lave sociale aktiviteter udenfor strofbrugsmiljøet. Aktivitetsklubben er et vigtigt frirum for brugerne, og som frivillig er du med til at give brugerne mulighed for at mærke, at de er meget mere end deres stofbrug.

I mødes om torsdagen kl. 12.30 på Forchhammersvej og tager sammen ud i byen. Som frivillig er du med til at planlægge aktiviteterne fra gang til gang sammen med brugerne. Du er sammen med en eller to andre frivillige pr. gang, og der deltager ca. 2-4 brugere pr. gang.

Hvad siger de andre frivillige?
En af vores frivillige fortæller: »Jeg er frivillig i aktivitetsklubben på behandlingscenteret Forchhammersvej, fordi jeg gerne vil være noget for andre mennesker, der føler sig ensomme, for det bør ingen være. Samtidig er både brugere og personale på Forchhammersvej super søde, og jeg går altid derfra med højt humør«

Hvem møder du på Forchhammersvej?
Aktivitetsklubben er et samarbejde med Forchhammersvejs café, hvor borgere i rusmiddelbehandling kan komme og få en kop kaffe eller snak med det pædagogiske personale. Det pædagogiske personale støtter op om aktivitetsklubben, og som frivillig kan du altid få sparring og støtte fra personalet.

Vi forventer, at du:

 • er stabil, tålmodig og møder brugerne i øjenhøjde.
 • kan deltage i aktivitetsklubben om torsdagen fra kl. 12.30 og ca. 4. timer frem.
 • har lyst og tid til at engagere dig i det frivillige arbejde i minimum 6 måneder.
 • brænder for at arbejde med hjemløse og socialt udsatte.
 • er over 25 år.
 • ønsker at indgå i et positivt samarbejde med de andre frivillige, personalet på Forchhammersvej og sekretariatet i WeShelter.

Du behøver ikke have en bestemt uddannelse eller baggrund for at være frivillig i WeShelter.

Vi tilbyder dig:

 • Et spændende og udfordrende frivilligjob, hvor du gør en konkret forskel for udsatte mennesker, der gerne vil være med i et socialt fællesskab
 • Stor mulighed for at præge aktivitetsklubben, da det er et ny-opstartet tilbud
 • Et fællesskab med andre engagerede frivillige – vi er 120 frivillige i alt i WeShelter – og løbende sparring på dit frivillige arbejde – vi støtter dig altid som frivillig i WeShelter.
 • Et indblik i det sociale arbejde med hjemløse og socialt udsatte.
 • Obligatorisk introkursus, der klæder dig på til dit frivillige arbejde og opkvalificerende fyraftensmøder om fx stofbrug og hjemløshed.
 • Dokumentation for dit frivillige arbejde efter et år

Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning! Skriv lidt om dig selv og dine erfaringer og ikke mindst din motivation for at være frivillig i WeShelters aktivitetsklub på Forchhammersvej.

Er du blevet nysgerrig eller har du spørgsmål er du også velkommen til at kontakte os!

Ansøgningen sendes på mail til frivillig@weshelter.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!