fbpx

Bliv frivillig massør på aktivitet- og samværsstedet Pegasus

Her kan du bruge dine massagefaglige kompetencer til at hjælpe udsatte og sårbare mennesker til at udvikle større kropsbevidsthed og finde ro.

Som Massør har du nu muligheden for at GØRE EN STOR FORSKEL. Aktivitets- og samværsstedet Pegasus søger 1-2 frivillige massører!

Hvorfor blive frivillig massør?: Massage er en fantastisk måde at hjælpe psykisk sårbare og socialt udsatte mennesker på. Massagen giver ro og nærvær, løser op for fysiske og psykiske spændinger og lindrer smerter, stimulerer sanserne og giver større kropsbevidsthed.

Om Pegasus: Pegasus er et socialpsykiatrisk aktivitets- og samværssted, hvor man kan mødes med andre, spise sammen og arrangere forskellige aktiviteter. På Pegasus er der særligt fokus på omsorg, råd og vejledning. Der er forskellige brugergrupper på institutionerne, men typisk er brugerne, som deltager i aktiviteterne og massagen  ml. 40-60 år, og lever et liv, som ofte er præget af psykisk lidelse og svage sociale netværk.

Praktisk: Der kommer omkring 20-25 brugere på Pegasus om dagen, og både brugere og personale er meget begejstrede for massageordningen. På Pegasus er der en tilmeldingsliste til massagen. Her er der som udgangspunkt plads til 5-6 brugere, men da massagen er meget populær er der ofte venteliste.

Som massør bliver du tilknyttet Pegasus 1 gang hver 14. dag, og du kommer til at arbejde blandt en hjertelig og engageret personalegruppe og søde og taknemmelige brugere.

Vi finder i samarbejde med personalet ud af, hvilken dag og hvilket tidsrum som passer dig bedst at være frivillig. Dog skal massagen foregå i Pegasus’ åbningstid, dvs. i tidsrummet kl. 09.00-15.00, alle ugens hverdage på nær onsdag.

Inden opstart besøger vi sammen Pegasus, således at du som frivillig ser stedet og møder personalet og brugerne.

Vi forventer, at du:

 • har en massage- eller afspændingsfaglig uddannelse
 • er stabil, tålmodig og møder brugerne i øjenhøjde.
 • kan give massage i ca. 3 timer hver 14. dag (OBS massagen på Pegasus ligger i dagstimerne ml. 09.00-15.00)
 • er mødestabil
 • har lyst og tid til at engagere dig i det frivillige arbejde i minimum 6 måneder.
 • brænder for at arbejde med hjemløse og socialt udsatte.
 • er over 25 år.
 • ønsker at indgå i et positivt samarbejde med de andre frivillige, personalet på institutionen og sekretariatet i WeShelter, herunder 4 årlige netværksmøder for frivilige massører.
 • Erfaringer med psykiatri og misbrugsskader er en fordel, men ikke en forudsætning, og noget du også kan få indblik i massagenetværket.

Vi tilbyder dig:

 • Et spændende og udfordrende fagrelevant frivilligt arbejde, hvor du gør en konkret forskel for brugerne på Pegasus, gennem positiv kropsbevidsthed og omsorg.
 • Et fællesskab med andre engagerede frivillige og løbende sparring på dit frivillige arbejde – vi støtter dig altid som frivillig i WeShelter.
 • Et indblik i det sociale arbejde med hjemløse og socialt udsatte.
 • Obligatorisk introkursus, der klæder dig på til dit frivillige arbejde og opkvalificerende fyraftensmøder om fx misbrug og hjemløshed.
 • Dokumentation for dit frivillige arbejde efter et år

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Camilla Frisgaard

Passer tidspunktet dig dårligt eller ønsker du at være frivillig massør på et af Weshelters andre tilbud nær dig, så kontakt os endelig. WeShelter har flere frivillige aktiviteter på herberger og væresteder i København, og vi finder sammen ud af, hvor det giver bedst mening for netop dig at være frivillig massør.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Anita Damkjær Eriksen
Programchef