fbpx

Bliv frivillig massør på aktivitet- og samværstedet NABO

Hjælp socialt udsatte mænd og kvinder på værestedet N.A.B.O på Amager i København med at finde ro og skabe større kropbevidsthed.

Som massør har du nu muligheden for at GØRE EN STOR FORSKEL. Værestedet N.A.B.O. på Amager søger netop nu en massør til stedets brugere! 

Hvorfor blive frivillig massør?:

Massage er en fantastisk måde at hjælpe psykisk sårbare og socialt udsatte mennesker på. Massagen giver ro og nærvær, løser op for fysiske og psykiske spændinger og lindrer smerter, stimulerer sanserne og giver større kropsbevidsthed.

Om N.A.B.O:

N.A.B.O Center er et være- og aktivitetstilbud for psykisk sårbare, socialt udsatte og ensomme. Brugerne, som benytter stedet, bor selv på Amager og benytter sig flittigt af de tilbud som stedet tilbyder, herunder den frivillige massageordning. Hos N.A.B.O. er det vigtigt at skabe trygge rammer for folk, der har brug for et sted at være i hverdagen og derfor sætter vi samværet med andre højt, hvorfor vi har åbent alle årets dage, og fejrer alle højtiderne sammen.

Praktisk:

Både brugere og personale er meget begejstrede for massageordningen, derfor er der en  tilmeldingsliste til massagen. Her er der som udgangspunkt plads til 5-6 brugere, men da massagen er meget populær er der ofte venteliste.

Vi søger som udgangspunkt en frivillig som har mulighed for at give massage: mandag fra kl. 17.00-20.00 i ulige uger. Vi ønsker at være fleksibel, så hvis et andet tidspunkt eller dag, passer bedre, skal du endelig skrive alligevel. Så forsøger vi i samarbejde med beboerne og personalet at finde et dag som kan lade sig gøre.

Vi forventer, at du:

 • har en massage- eller afspændingsfaglig uddannelse
 • er stabil, tålmodig og møder brugerne i øjenhøjde.
 • kan give massage i ca. 3 timer mandag i ulige uger, gerne fra kl. 17.00-20.00.
 • har lyst og tid til at engagere dig i det frivillige arbejde i minimum 6 måneder.
 • brænder for at arbejde med hjemløse og socialt udsatte.
 • er over 25 år.
 • ønsker at indgå i et positivt samarbejde med de andre frivillige, personalet på institutionen og sekretariatet i WeShelter, bl. 4 årlige netværksmøder med de andre frivillige masører.
 • Erfaringer med psykiatri og misbrugsskader er en fordel, men ikke en forudsætning, og noget du også kan få indblik i massagenetværket.

Vi tilbyder dig:

 • Et spændende og udfordrende fagrelevant frivilligt arbejde, hvor du gør en konkret forskel for brugerne på N.A.B.O gennem positiv kropsbevidsthed og omsorg.
 • Et fællesskab med andre engagerede frivillige og løbende sparring på dit frivillige arbejde – vi støtter dig altid som frivillig i WeShelter.
 • Et indblik i det sociale arbejde med hjemløse og socialt udsatte.
 • Obligatorisk introkursus, der klæder dig på til dit frivillige arbejde og opkvalificerende fyraftensmøder om fx misbrug og hjemløshed samt, specifikke kurser målrettet dig som massør.
 • Dokumentation for dit frivillige arbejde efter et år

Passer tidspunktet dig dårligt eller ønsker du at være frivillig massør på et af Weshelters andre tilbud nær dig, så kontakt os endelig. WeShelter har flere frivillige aktiviter på herberger og væresteder i København, og vi finder sammen ud af, hvor det giver bedst mening for netop dig at være frivillig massør.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Anita Damkjær Eriksen
Programchef