fbpx

WeShelters Økonomiske rådgivning er blevet akkrediteret af RådgivningsDanmark

Akkreditering i hus: WeShelters økonomiske rådgivning lever op til RådgivningsDanmarks fælles standarder for rådgivningstilbud.

Hos WeShelter er vi meget stolte af, at vores rådgivning er blevet akkrediteret af RådgivningDanmark. Det fortæller både os selv, de rådsøgende og eksterne samarbejdspartnere, at vi leverer rådgivning af høj kvalitet på WeShelters herberger og væresteder.

For hjemløse og socialt udsatte er gæld et meget stort problem. Der er mennesker, som bliver socialt udsatte på grund af gæld, og en meget stor del af socialt udsatte har en gæld, som gør, at de kan have svært ved at se, hvordan de skal komme ud af deres sociale problemer. Mange kender ikke deres rettigheder og muligheder i forhold til at komme ud af gælden og tror, at det på grund af gæld nærmest er umuligt for dem at få et arbejde og en arbejdsindkomst.

Det har været en utrolig lærerig process at blive akkrediteret! Og vi er stolte af alle vores frivillige rådgivere, der alle lægger et kæmpe arbejde i rådgivningen.

Læs mere om RådgivningsDanmarks akkreditering her