fbpx

Brænder du for at hjælpe social udsatte og hjemløse mænd?

Så bliv frivillig massør på herberget Kollegiet og skab større kropsbevidsthed, ro og nærvær for herbergets beboere.

Herberget Kollegiet søger netop nu frivillige massører til stedet beboere! 

Hvorfor blive frivillig massør?:

Massage er en fantastisk måde at hjælpe psykisk sårbare og socialt udsatte mennesker på. Massagen giver ro og nærvær, løser op for fysiske og psykiske spændinger og lindrer smerter, stimulerer sanserne og giver større kropsbevidsthed.

Om Kollegiet:

Kollegiet, som vi kalder det i daglig tale, er et herberg for hjemløse mænd over 25 år. Beboerne har forskellige sociale og psykiske problemer og/eller misbrug, oftest af alkohol.  Der er som udgangspunkt tale om en meget forskelligartet gruppe af mennesker, men mange lever et isoleret liv med få eller ingen nære relationer. Mange kæmper med psykiske problemer efter en hård opvækst og livsstil. De færreste har tilknytning til arbejdsmarked eller foreningsliv, og mange har et problematisk forhold til offentlige myndigheder og svært ved at efterleve de krav, der stilles herfra.

Praktisk:

Der er plads til 100 beboere på Kollegiet , og både brugere og personale er meget begejstrede for massageordningen. På Kollegiet er der en tilmeldingsliste til massagen. Her er der som udgangspunkt plads til 5-6 brugere, men da massagen er meget populær er der ofte venteliste.

Vi søger som udgangspunkt frivillige som har mulihged for at give massage: mandag fra kl. 17.00-19.00 i lige ugereller torsdag fra kl. 17.00-19.00 i ulige uger. Vi forsøger at være fleksible, så hvis et andet tidspunkt eller dag, passer bedre, skal du endelig skrive alligevel. Så forsøger vi i samarbejde med beboerne og personalet at finde et dag som kan lade sig gøre.

 

Vi forventer, at du:

 • har en massage- eller afspændingsfaglig uddannelse
 • er stabil, tålmodig og møder brugerne i øjenhøjde.
 • kan give massage i ca. 2-3 timer mandag i lige uger eller torsdag i ulige uger, gerne fra kl. 17.00-19.00.
 • har lyst og tid til at engagere dig i det frivillige arbejde i minimum 6 måneder.
 • brænder for at arbejde med hjemløse og socialt udsatte.
 • er over 25 år.
 • ønsker at indgå i et positivt samarbejde med de andre frivillige, personalet på institutionen og sekretariatet i WeShelter.
 • Erfaringer med psykiatri og misbrugsskader er en fordel, men ikke en forudsætning, og noget du også kan få indblik i massagenetværket.

Vi tilbyder dig:

 • Et spændende og udfordrende fagrelevant frivilligt arbejde, hvor du gør en konkret forskel for beboerne på Kollegiet, gennem positiv kropsbevidsthed og omsorg.
 • Et fællesskab med andre engagerede frivillige og løbende sparring på dit frivillige arbejde – vi støtter dig altid som frivillig i WeShelter.
 • Et indblik i det sociale arbejde med hjemløse og socialt udsatte.
 • Obligatorisk introkursus, der klæder dig på til dit frivillige arbejde og opkvalificerende fyraftensmøder om fx misbrug og hjemløshed samt, specefikke kurser målrettet dig som massør.
 • Dokumentation for dit frivillige arbejde efter et år

Lyder det som noget for dig? Så send an ansøgning til frivilligkoordinator Camilla Frisgaard. Skriv lidt om dig selv og dine erfaringer og ikke mindst din motivation for at være frivillig massør på Kollegiet.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Passer tidspunktet dig dårligt eller ønsker du at være frivillig massør på et af Weshelters andre tilbud nær dig, så kontakt os endelig. WeShelter har flere frivillige aktiviter på herberger og væresteder i København, og vi finder sammen ud af, hvor det giver bedst mening for netop dig at være frivillig massør.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Anita Damkjær Eriksen
Programchef