fbpx
Bliv frivillig i madklubber i skæve boliger

Bliv frivillig i madklubber i skæve boliger

Som frivillig i madklubber i de skæve boliger bekæmper du ensomhed og isolation ved at skabe hyggelige fællesskaber med maden i centrum.

I de skæve boliger bor der mennesker, som tidligere har levet i hjemløshed. Det er mennesker, som stadig kæmper med sociale problemer og ofte også ensomhed. Ved at blive frivillig i WeShelters madklubber er du med til at mindske ensomhed og styrke fællesskab sammen med andre frivillige og deltagere i madklubben.

I madklubben bliver du en del af et nyt hold af frivillige, der sammen afholder madklub for de beboere, som har lyst til at indgå i det fællesskab, som madklubben tilbyder. Det pædagogiske personale deltager også i madklubben for at motivere beboerne til at deltage og støtte op om madklubbens forløb.

I madklubben er frivillige og beboere sammen om at planlægge, tilberede og nyde et dejligt måltid mad, og hyggen og de gode relationer er i centrum.

Vi kan love dig, at du kommer til at gøre en kæmpe forskel for de mennesker, du møder, og at de også vil give dig meget positivt igen!

Hvis du:

  • gerne vil gøre en forskel
  • er minimum 25 år, da du skal matche målgruppen og kunne sætte grænser
  • kan lide at lave mad – i fællesskab med andre
  • kan afsætte 3 timer hver anden torsdag i tidsrummet kl:17-20

Så har vi brug for dig!

Send din ansøgning til projektkonsulent Gry Krath Johansen på gkj@weshelter.dk. Skriv gerne lidt om dig selv, din baggrund, dine eventuelle erfaringer med målgruppen og ikke mindst din motivation for at ville være med i madklubben.

Har du spørgsmål? Så  er du også meget velkommen til at ringe på 4248 9940

Vi glæder os meget til at høre fra dig  :-)