fbpx
DFDS og WeShelter stikker til søs for bedre liv for hjemløse

DFDS og WeShelter stikker til søs for bedre liv for hjemløse

For 13 år er DFDS og WeShelter klar til at stikke til søs med årets julekampagne til fordel for hjemløse og udsatte.

Den 13. november 2023

 

Det er ikke til at tro, men om lidt kan du høre juleklokkerne kime over det danske land.

Det betyder også, at DFDS og WeShelter, traditionen tro, står klar på kajen til at sende årets julekampagne af sted på bølgen blå.

Fra i dag og frem til den 21. december kan du booke et MiniCruise til Oslo fra 100 kr. pr. person og samtidig støtte WeShelters arbejde for hjemløse og udsatte med 50 kr.

Og selvom det snart er jul, så er det altså ikke for tidligt at drømme om en forårstur på havet mod Norges smukke kyst med dine kære. DFDS giver dig nemlig mulighed for at sejle med Minicruise til Oslo helt frem til juni 2024 – du skal bare huske at booke senest den 21. december 2023.

Overdådig julefrokost for hjemløse og udsatte

Udover at DFDS gør det muligt for dig at støtte WeShelters arbejde med årets julekampagne, så inviterer DFDS også, for 13. gang, hjemløse og udsatte ombord på Oslofærgen til en overdådig julefrokost den 5. december.

”Det er den bedste tid på året, når vi slår dørene op og inviterer hjemløse og udsatte ombord på Oslofærgen til årets hyggeligste julefrokost. At vi kan være med til at give en dag med smil og fyldte maver til nogle af de mennesker i Danmark, som har allermindst. Ja, det betyder meget for alle os på Oslofærgen”, fortæller Kasper Wilquin, som er Head of Entertainment & Events hos DFDS.

Og for DFDS er det vigtigt at være med til at gøre en forskel både i julen og resten af året:

”Vores samarbejde med WeShelter er vigtigt for os og har været det gennem mange år. Når vi inviterer til julefrokost for hjemløse og udsatte, så er vi med til at gøre en konkret forskel i juletiden, som kan være ekstra svær for mange hjemløse og udsatte, som ikke har kontakt til familie og venner. Og med julekampagnen samler vi midler ind til WeShelters arbejde for at skabe bedre liv for hjemløse og udsatte. På den måde kan vi være med til at gøre en forskel i julen og hele året”, fortæller Hannah Kelly, som er Partnership Manager hos DFDS.

Book et MiniCruise med DFDS fra 100 kr. pr. person og støt WeShelters arbejde for hjemløse og udsatte med 50 kr.💙

I WeShelter er direktør Ole Abildgaard Mikkelsen taknemmelig for det årelange samarbejde med DFDS:

”Jeg er taknemmelig for, at DFDS stiller op år efter år med både julefrokost og julekampagne til fordel for nogle af de mennesker i Danmark, som virkelig har brug for støtte, omsorg og fællesskab. Jeg håber derfor, at mange mennesker vil støtte vores fælles julekampagne til fordel for hjemløse og udsatte – og drage ud på bølgen blå med et skønt MiniCruise til Oslo med venner og familie.”

Fællesskab skaber bedre liv

Og det er netop nye fællesskaber for hjemløse og udsatte, som du er med til at skabe for hjemløse og udsatte, når du støtter årets julekampagne ved at købe et MiniCruise med DFDS fra 100 kr. pr. person og dermed donere 50 kr. til WeShelters arbejde for hjemløse og udsatte.

Og hvorfor er fællesskab vigtigt i kampen for bedre liv for hjemløse og udsatte? Det er det, fordi:

”Ensomheden flytter ofte med, når hjemløse flytter i egen bolig. I WeShelters arbejde ser vi alt for ofte, at ensomheden skubber mennesker tilbage  i hjemløshed, når man ikke har nogen at række ud til. Derfor er kampen mod ensomhed afgørende for at give hjemløse og udsatte et bedre liv. Det sker f.eks., når WeShelters frivillige inviterer hjemløse og udsatte indenfor i sociale madklubber med fællesskab og sund mad på menuen. Og når frivillige tilbyder venskab til hjemløse og udsatte og dermed bygger en bro ud af ensomheden ”, fortæller Ole Abildgaard Mikkelsen.

Vil du gøre en forskel for hjemløse og udsatte, så book dit MiniCruise med DFDS her

Det får du 

På et MiniCruise med DFDS til Oslo får du to hyggelige overnatninger ombord på skibet og en dag til at gå på opdagelse i Oslo. Læs mere om julekampagnen her