fbpx
Historier fra livet på kanten

Historier fra livet på kanten

Nyt magasin: WeShelter er klar med Magasinet Hjemløs 2021, som giver stemme til livet på kanten af samfundet.

Den 25. august 2021

Magasinet Hjemløs 2021 fra WeShelter er klar fra trykkeriet. Og i de kommende dage dumper magasinet ind af brevsprækken til over 3.000 modtagere rundt i Danmark. Fyldt med historier fra livet på kanten af samfundet og i nyt lækkert avisformat.

”Magasinet Hjemløs fra WeShelter giver et unikt indblik i livet, som det leves på kanten af samfundet. Og det fortæller om den forskel, som WeShelters frivillige og ansatte sammen med samarbejdspartnere gør i kampen mod hjemløshed, ensomhed og psykisk mistrivsel. Jeg er stolt af for første gang, som direktør for WeShelter, at kunne dele Magasinet Hjemløs ”, fortæller Ole Abildgaard Mikkelsen, direktør i WeShelter siden april 2020.

Mød Gustav, Natascha og Kaj

I årets magasin kan du bl.a. møde Gustav, Natascha og Kaj, som WeShelter har hjulpet på herberger og væresteder under covid-19-krisen. De fortæller om, hvordan de har oplevet covid-19-krisen.

Her sætter Natascha, beboer på WeShelters ungeherberg RG60, ord på sin oplevelse:

“Vi føler os mere alene og uden for samfundet. Vi keder os. Vi vil gerne i gang, vi vil gerne ud. Vi vil gerne ud og se nogle ting og opleve nogle ting. Et 23-årigt menneske kan ikke bare sidde og glo og ikke lave noget. Du må ingenting. Det er ligesom et fængsel på en eller anden måde. Det er et åbent fængsel – et stort, åbent fængsel.”

Du kan også komme med, når WeShelter i samarbejde med Københavns Kommune, på en solskinsformiddag, endelig genåbner WeShelters frivillige aktivitetsklub på Specialenheden Forchhammersvej, hvor udsatte kommer i rusmiddelbehandling. Her møder du Dan, som er i rusmiddelbehandling, og Klaus og Rasmus, nye frivillige i aktivitetsklubben, som er klar til at hjælpe Dan og andre udsatte mennesker ud af ensomhed og social isolation.

Magasinet fortæller også om, hvordan WeShelter vil bekæmpe hjemløshed, ensomhed og psykisk mistrivsel i de kommende år, og hvorfor civilsamfundsorganisationer er en del af løsningen, hvis hjemløshed skal stoppes.

God læselyst.

Læs Magasinet Hjemløs 2021 her

Udfyld formularen og modtag Magasinet Hjemløs én gang om året: