fbpx
Nye stærke profiler til WeShelters hovedbestyrelse

Nye stærke profiler til WeShelters hovedbestyrelse

Kirstine Rask Lauridsen, Anders René Andersen og Theis Rud Langkilde Lauesen er nye stærke profiler i WeShelters frivillige hovedbestyrelse

Den 30. maj 2023

WeShelters hovedbestyrelse har med Kirstine Rask Lauridsen, Anders René Andersen og Theis Rud Langkilde Lausen fået nye stærke kræfter.

Kirstine Rask Lauridsen arbejder til dagligt som chef

Anders Andersen er i sit professionelle virke direktør i IT-virksomheden Visma Enterprise, som er specialister inden for HR- og lønsystemer. Tidligere har Anders været HR-chef i såvel SKAT som Skatteministeriet.

Theis Rud Lausen arbejder som programansvarlig i i Region Sjælland. Tidligere har han været ansat i Center for Frivilligt Socialt Arbejde og arbejdet med udvikling af fællesskaber i Københavns Kommune.

Om deres kommende arbejde i hovedbestyrelsen udtaler de nye medlemmer:

“WeShelter er et forbilledligt eksempel på, hvordan indsatsen for de mest udsatte borgere skal udvikle sig i takt med resten af samfundet. Jeg vil gerne være med til at sikre, at WeShelter bliver ved med at tænke innovativt og gå nye veje i arbejdet med at give værdighed til nogen af de medborgere, der har mest brug for det,” siger Kirstine Rask Lauridsen.

“Jeg er glad, stolt og ydmyg over at få mulighed for at bidrage til WeShelters afgørende indsatser for at give meningsfyldt indhold i hverdagen, øget livskvalitet og ny energi til hjemløse og socialt udsatte. Jeg har ingen direkte relateret erfaring at vise, men måske netop min erhvervsmæssige baggrund kan bringe nye og skæve perspektiver ind i WeShelters bestyrelse, som kan bidrage til udvikling og trivsel for hjemløse og udsatte,” lyder det fra Anders René Andersen.

“Bestyrelsesarbejdet i WeShelter er et drømmescenarie for mig. I 130 år har WeShelter været et åndehul og en tryg base for dem, der har det sværest i vores samfund. Mit ypperste mål – både privat og professionelt – er at få andre til at lykkes. Den tilgang ser jeg frem til at videreføre i WeShelter. Med mit blik for at skabe værdi på tværs af sektorerne og mit kendskab til civilsamfundslandskabet ser jeg spændt frem til at bidrage i bestyrelsen,” udtaler Theis Rud Langkilde Lauesen.

Formand Mads Engholm ser frem til samarbejdet

WeShelters hovedbestyrelsesformand, Mads Engholm, glæder sig til samarbejdet med de tre nye medlemmer:

“WeShelter udvikler sig markant i disse år med nye programmer, projekter og indsatser. Vi har oprettet en ny selvejende institution, som styrker sammenhængen mellem vores aktivitets- og samværstilbud. Og på landsplan bidrager vi til at nye løsninger, der kan stoppe hjemløshed, ensomhed og psykisk mistrivsel. Dén gode udvikling skal den frivillige hovedbestyrelse understøtte gennem dygtig ledelse.”

Mads Engholm er derfor glad for de nye kræfter i hovedbestyrelsen:

“Jeg er taknemmelig for, at tre så dygtige mennesker som Kirstine Rask Lauridsen, Anders René Andersen og Theis Rud Langkilde Lausen nu bliver en del af WeShelters hovedbestyrelse, så WeShelter kan få glæde af deres viden, erfaringer og kompetencer inden for organisationsudvikling, ledelse og løsning af komplekse problemer.”

Øvrige medlemmer af WeShelters hovedbestyrelse er:

Mads Engholm (formand)
Henrik Vagner (næstformand)
Dorte Bukdahl
Ulrik Brock Hoffmeyer

 

Kontakt:

Jane Fogedby
Seniorkonsulent, kommunikation og indsamling