fbpx
Socialøkonomiske kræfter til WeShelters hovedbestyrelse

Socialøkonomiske kræfter til WeShelters hovedbestyrelse

Dorte Bukdahl er ny i WeShelters hovedbestyrelse. Hun kommer med viden om socialøkonomi og løsning af sociale problemer.

Den 27. januar 2021

WeShelters hovedbestyrelse har fået nye stærke socialøkonomiske kræfter med Dorte Bukdahl ombord.

Dorte er leder af Copenhagen Dome – et videnscenter for socialøkonomi forankret i den socialøkonomiske virksomhed Grennessminde. Her rådgiver hun socialøkonomiske virksomheder om forretningsudvikling samt kommunale jobcentre og socialforvaltninger om udvikling af kvaliteten af deres arbejde. Dorte har tidligere i 7 år været kontorchef i Socialforvaltningen i Københavns Kommune og før det været analysechef i KL. Hun er uddannet cand.scient.pol. og aktuel med bogen ”Gode løsninger på svære sociale problemer”.

“Jeg glæder mig til at bidrage til WeShelters arbejde. Jeg kender organisationen for deres ambitiøse arbejde for udsatte borgere. Jeg håber at kunne bidrage med viden om at drive socialøkonomisk virksomhed og med min viden fra mange år på det sociale område. Min styrke er, at jeg kender kommunerne indefra og kender udfordringer og muligheder for civilsamfundsorganisationer”, siger Dorte Bukdahl.

WeShelters hovedbestyrelsesformand, Mads Engholm, glæder sig også til samarbejdet:

“Sammen med Dorte Bukdahl skal vi finde visionære løsninger på, hvordan vi løser vores tre store samfundsproblemer; hjemløshed, ensomhed og psykisk mistrivsel i Danmark. Vi vil udforske muligheder for at etablere nye socialøkonomiske indsatser, som giver meningsfuld beskæftigelse og livsindhold for socialt udsatte. Derfor er Dorte Bukdahl en kapacitet at få ombord. Jeg ser meget frem til samarbejdet”.

Øvrige medlemmer af WeShelters hovedbestyrelse er:

Mads Engholm (formand)
Henrik Vagner (næstformand)
Lea Bryld
Kevin Helsinghof
Stine Høegh
Ulrik Brock Hoffmeyer