fbpx
Bliv en del af hovedbestyrelsen bag WeShelter

Bliv en del af hovedbestyrelsen bag WeShelter

Fonden Missionen blandt Hjemløse, som WeShelter er en del af, søger to nye bestyrelsesmedlemmer, som har erfaring med etablering af nye selvejende institutioner og/eller erfaring med og kompetencer inden for virksomhedssamarbejder.

Den 24. oktober 2022

Fonden Missionen blandt Hjemløse har siden 1893 udført socialt arbejde på et fundament af den grundlæggende kristne værdi næstekærlighed. Og med det menneskesyn, at ethvert menneske er værdigt.

Vi består at en række selvstændige institutioner, tilbud og indsatser, der udgøres af ansatte og frivillige, som både sammen og hver for sig reducerer hjemløshed, ensomhed og psykisk mistrivsel. Vi taler også udsattes sag og deler fortællinger fra livet, som det leves på kanten af samfundet.

Om hovedbestyrelsen
Hovedbestyrelsen består af syv frivillige, ulønnede medlemmer med forskellige kompetencer og erhvervserfaringer.

Som bestyrelsesmedlem har du sammen med de øvrige medlemmer af bestyrelsen ansvaret for den overordnede ledelse af Fonden Missionen blandt Hjemløse, der står bag WeShelter. Bestyrelsen følger og godkender organisationens økonomi og sætter den overordnede strategiske retning i samarbejde med fondens direktør.

Hovedbestyrelsen mødes fire gange årligt, sideløbende deltager medlemmerne i arbejdsgrupper inden for områder, hvor de har særlig viden eller interesse. Herudover afholdes et årligt bestyrelsesseminar på tværs af alle tilbud i WeShelter-fællesskabet, ligesom bestyrelsen også inviteres til faglige arrangementer på tværs af organisationen.

Hvem søger vi?
Vi søger først og fremmest to kandidater, der vil bruge deres erfaringer og kompetencer i at støtte op om en organisation, der gør en forskel for mennesker på kanten af samfundet.

Det er også vigtigt for os, at vores nye bestyrelsesmedlemmer har blikket indstillet på at sætte en ambitiøs overordnet retning for WeShelters videre arbejde og kan spejle sig i værdier som samarbejde og næstekærlighed og har det grundsyn, at alle mennesker er værdige.

Vi ser derudover gerne, at de to nye bestyrelsesmedlemmer kan sætte kryds ved en eller flere af nedenstående punkter:

  • Har erfaring med og kvalifikationer inden for etablering af nye selvejende institutioner.
  • Kan identificere behov og rådgive om økonomi, jura og kommunale samarbejder – både når det handler om drift og udvikling af Fonden Missionen blandt Hjemløse og når det handler om selvejende institutioner og sociale indsatser.
  • Har erfaring med og kvalifikationer inden for virksomhedssamarbejder, herunder har et bredt netværk inden for det private erhvervsliv, i København og i hele Danmark, som du ønsker at aktivere i kampen for at stoppe hjemløshed, ensomhed og psykisk mistrivsel.

Sådan ansøger du:
Send en kort ansøgning og CV til kontakt@weshelter.dk inden den 7. november 2022.

Hvis du har spørgsmål til bestyrelsesposten, så tøv ikke med at kontakte formand for hovedbestyrelsen Mads Engholm på telefon 50 51 03 37 eller fondens direktør Ole Abildgaard Mikkelsen på telefon 51 92 61 00 (ferie i uge 44).

Vi tilstræber diversitet på alle niveauer af organisationen, og derfor opfordrer vi alle kvalificerede kandidater, uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion og alder, til at søge.

Link til WeShelters strategi for 2021-2025