fbpx
Frivillig leder i Netværksvenner Brøndby

Frivillig leder i Netværksvenner Brøndby

Er du god til at koordinere? Har du erfaring med ledelse, eller drømmer du om at få det? Så bliv frivillig leder i Netværksvenner Brøndby

I mere end 10 år har frivillige netværksvenner støttet udsatte og tidligere hjemløse i København. Nu starter vi aktiviteten op i Brøndby, så endnu flere kan få et godt liv i egen bolig.

At sove trygt i sin egen seng, at have gode venner, familie og netværk omkring sig. At kunne stå igennem almindelig modgang i livet, er for de fleste mennesker en selvfølgelighed. Men sådan er det ikke for alle. Og slet ikke for udsatte og psykisk sårbare, som kæmper med komplekse problemer.

I kampen mod ensomhed og social isolation, tilbyder frivillige netværksvenner deres tid og nærvær, og bygger bro til fællesskaber og gode oplevelser. Netværksvenner matches 1:1 ud fra interesser, værdier og praktiske forhold og mødes ca. hver 14. dag for at lave aktiviteter sammen.

WeShelter søger lige nu 1-2 frivillige ledere, som vil være med til at starte tilbuddet om frivillige netværksvenner op i Brøndby.

Som frivillig leder er du med til at starte aktiviteten op i en helt ny sammenhæng, og du vil være med til at støtte op om og skabe gode rammer for de mange nye frivillige netværksvenner – så de kan støtte udsatte og psykisk sårbare i Brøndby.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder som frivillig leder:

 • Afholde samtaler med nye deltagere, og forventningsafstemme om netværksvenner er det rette tilbud for dem, og sikre det gode match mellem deltager og frivillig
 • Indgå i rekruttering og oplæring af nye frivillige, og skabe gode rammer for løbende sparring
 • Være en vigtig frontspiller i den gode dialog med kontaktpersoner fra Multihuset i Brøndby
 • Løse lidt administrative opgaver (registrering og dokumentation til statistik og opfølgning mm.)

Alt sammen i tæt dialog med konsulenten fra WeShelter

 

Vi leder efter dig, der:

 • Er god til at skabe relationer, er stabil, tålmodig og rummelig, og har en vis grad af livserfaring
 • Er god til at holde overblik, inkludere og har sans for koordinering
 • Kan lide at tage ansvar, samarbejde og er initiativrig, og har lyst til at indgå i en ledergruppe
 • Motiveres af at få andre til at trives og se mennesker og relationer blomstre
 • Kan afsætte i gennemsnit 15-20 timer om måneden (inkl. kurser, møder mm.)

Relationer betyder alt i det frivillige arbejde, og gode relationer baseret på tillid og tryghed tager tid at opbygge. Vi ser derfor helst, at du har lyst og energi til at engagere dig som frivillige i minimum et år – og meget gerne længere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende frivilligjob, hvor du gør en forskel for de mest udsatte i vores samfund og er med til at nedbryde isolation og ensomhed i Brøndby
 • Personlig og faglig udvikling via introduktionskurser, fyraftens- og netværksmøder om bl.a. misbrug, kommunikation, hjemløshed, konfliktløsning og meget mere
 • Tæt sparring med konsulenter fra WeShelter – som frivillig er du aldrig alene, og vi er her for dig
 • Ledererfaring og mulighed for sparring med andre frivillige ledere i WeShelter

Sammen med flere end 200 frivillige kolleger bliver du en del af en af Danmarks ældste organisationer, der i 130 år har skabt positive og meningsfulde fællesskaber via frivilligt socialt arbejde.

Lyder det som noget for dig?

Så send en ansøgning til brondby.venner@weshelter.dk. Skriv lidt om dig selv og dine erfaringer og ikke mindst din motivation for at være frivillig leder hos WeShelter i Brøndby.

Du er også velkommen til at skrive til eller kontakte udviklingskonsulent Emilie Gad, hvis du skulle have spørgsmål.

Sammen sikrer vi, at flere får et godt liv i egen bolig!

Vi glæder os til at høre fra dig!

Emilie Gad
Udviklingskonsulent