fbpx
Frivillig leder i Netværksvenner Kbh

Frivillig leder i Netværksvenner Kbh

Har du en leder gemt i maven, og brænder du for at bekæmpe ensomhed, hjemløshed og psykisk mistrivsel blandt mennesker i udsathed?

Motiveres du af at skabe gode rammer, drive udviklingsprocesser, fremme samarbejde og koordinere indsatser? Og har du samtidig lyst til at indgå i et stærkt fællesskab af frivillige, der skaber meningsfulde relationer og oplevelser for mennesker i ensomhed og udsathed og være med til at udbrede aktiviteten netværksvenner, så vi kan gøre en forskel for endnu flere hjemløse og udsatte? Så er du måske en af vores nye frivillige ledere i netværksvenner. 

Hvad er netværksvenner?

Mange af de mennesker, vi møder i WeShelter, har ofte få eller ingen sociale relationer uden for de institutioner eller væresteder, hvor de kommer. De er ramt af ensomhed og udsathed og har svært ved at finde en plads i fællesskabet. I kampen mod ensomhed og social isolation, tilbyder frivillige netværksvenner deres tid og nærvær, og bygger bro til fællesskaber og gode oplevelser i civilsamfundet. Netværksvenner matches 1:1 ud fra interesser, værdier og praktiske forhold og mødes ca. hver 14. dag for at lave aktiviteter sammen.

I mere end 10 år har frivillige netværksvenner støttet udsatte og hjemløse i København.

Som frivillig leder i aktiviteten vil du blive en del af et stærkt team og være med til at skabe gode rammer for de frivillige netværksvenner– så de kan støtte hjemløse og udsatte.

Dine vigtigste opgaver som frivillig leder:

 • Afholde samtaler og forventningsafstemme med nye deltagere (herbergsbeboere, tidligere hjemløse og udsatte), om netværksvenner er det rette tilbud for dem, og sikre det gode match mellem deltager og frivillig
 • Indgå i rekruttering og oplæring af nye frivillige, og skabe gode rammer for løbende sparring
 • Være en vigtig frontspiller i den gode dialog med kontaktpersoner fra herberger, væresteder og andre samarbejdspartnere
 • Sikre støtte til og sparring med frivillige ved løbende dialog og ved at planlægge og afholde netværksmøder for frivilliggruppen og motivere til deltagelse i kurser og uddannelse
 • Løse lidt administrative opgaver (registrering og dokumentation til statistik, afrapportering mm.)

Vi leder efter dig, der:

 • Er god til at skabe relationer, er stabil, tålmodig og rummelig, og har en vis grad af livserfaring
 • Er god til at holde overblik, inkludere og har sans for koordinering
 • Kan lide at tage ansvar, samarbejde og er initiativrig, og har lyst til at indgå i en ledergruppe
 • Motiveres af at få andre til at trives og se mennesker og relationer blomstre
 • Kan afsætte i gennemsnit 20-25 timer om måneden (inkl. kurser, møder mm.) – der er i høj grad mulighed for fleksibilitet i arbejdstid, da du kan planlægge arbejdet, når det passer dig.

Relationer betyder alt i det frivillige arbejde, og gode relationer baseret på tillid og tryghed tager tid at opbygge. Vi ser derfor helst, at du har lyst og energi til at engagere dig som frivillig i minimum et år – og meget gerne længere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende frivilligjob, hvor du gør en forskel for nogen de mest udsatte i vores samfund og er med til at nedbryde isolation og ensomhed i København
 • Personlig og faglig udvikling via introduktionskurser, fyraftens- og netværksmøder om misbrug, hjemløshed, konfliktløsning og meget mere
 • Tæt sparring med konsulenter fra WeShelter – som frivillig er du aldrig alene, og vi er her for dig
 • Ledererfaring og mulighed for sparring med andre frivillige ledere i WeShelter
 • Sammen med mere end 200 frivillige kolleger bliver du en del af en af Danmarks ældste organisationer, der i 130 år har skabt positive og meningsfulde fællesskaber via frivilligt socialt arbejde.

Lyder det som noget for dig?

Så send os en ansøgning til frivillig@weshelter.dk. Skriv lidt om dig selv og dine erfaringer og ikke mindst din motivation for at være frivillig leder i netværksvenner hos WeShelter.

Du er også velkommen til at skrive til eller kontakte udviklingskonsulent Emilie Gad, hvis du skulle have spørgsmål.

Vi søger lige nu frivillige ledere til følgende områder: Amager, Frederiksberg og Vesterbro.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Emilie Gad
Udviklingskonsulent